REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Grikiai – nepelnytai nuvertinamos kruopos. Daugelis žino, kad jos nepaprastai maistingos ir turi naudingų medžiagų, tačiau mano, jog tinka tik garnyrui“, – sako TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjas Alfas Ivanauskas. Jis su kolegomis Martynu Praškevičiumi ir Ali Gadžijevu pasišovė įrodyti, kad grikiai gali tapti neišsenkamu kulinarinio įkvėpimo šaltiniu. Tuo įsitikino kulinariniame lofte viešėjusi „69 danguje“ narė ir „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja Nijolė Pareigytė.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuostabu matyti, kaip vyrai ruošia patiekalus. Manęs namie valgiais niekas nelepina“, – susižavėjusi gardžiais eksperimentais kalbėjo šviesiaplaukė. Nijolė pasakojo, kad ji norėdama nustebinti savo mylimąjį, krepšininką Artūrą Jomantą, įprastai patarimo kreipdavosi į mamą, o nuo šiol skambins virtuvės mitų griovėjams.

REKLAMA

Ir tai nenuostabu, juk Alfas, Ali ir Martynas iš grikių dainininkei paruošė salotas, daugiaryžį ir net... ledų!

„Mano virtuvėje grikiai dabar bus verdami tikrai kur kas dažniau“, – girdama puikų patiekalų skonį sakė Nijolė.

Sužinoję, kad Alfas kelioms dienoms išvyksta į Gruziją, Ali ir Martynas įpareigojo draugą  parvežti įdomų šašlykų receptą.

Komandos narys įvykdė pavedimą su kaupu – kulinarinių idėjų jis sėmėsi restorane, į kurį tą patį vakarą atvyko Gruzijos vadovas Michailas Saakašvilis ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Kokį receptą Alfui išdavė ruošęs vakarienę prezidentams virtuvės šefas, sužinosite „Virtuvės mitų griovėjuose“ jau šį šeštadienį, gegužės 14-ąją, 12. 00 val. per TV6.

„Virtuvės mitų griovėjai“ – šeštadieniais 12.00 val. per TV6.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų