REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sėkminga diena, atsiras galimybė užmegzti naudingas pažintis, atkreipsite dėmesį į savo pasiekimus, talentą ir gebėjimus. Poros sugebės atrasti harmoniją ir supratimą, nugalėsite senus nesutarimus. Bet kokius konfliktus išspręsite lengvai ir greitai.

Avinas. Sėkminga diena, atsiras galimybė užmegzti naudingas pažintis, atkreipsite dėmesį į savo pasiekimus, talentą ir gebėjimus. Poros sugebės atrasti harmoniją ir supratimą, nugalėsite senus nesutarimus. Bet kokius konfliktus išspręsite lengvai ir greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite nusiteikę optimistiškai ir netgi nepaisant nepalankių aplinkybių, išlaikysite pasitikėjimą savimi bei dvasinę pusiausvyrą. Turėsite suteikti artimiesiems pagalbą, spręsti svetimas problemas. Nepervertinkite savo galimybių. Ginčuose būsite atkaklūs, tačiau stenkitės išlaikyti ramybę.

REKLAMA

Dvyniai. Palanki diena bendrauti su šeimos nariais, spręsti buitinius reikalus, pailsėti. Venkite mažai pažįstamų žmonių, nes naudos jokios nenusimato. Palankus laikas mokslui, kūrybiniam darbui. Sudėtingų problemų sprendimą atidėkite vėlesniam laikui.

Vėžys. Labai svarbi bus moralinė artimųjų parama, nes tik jų draugijoje jausite komfortą ir pasitikėsite savimi. Užsiimkite buitiniais reikalais, gražinkite savo būstą, tačiau venkite išlaidų ir elkitės su pinigais apdairiai. Atsiras galimybė išspręsti asmeninio gyvenimo problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Sudėtinga diena: neišvengsite konfliktų šeimoje, nesutarimų su giminaičiais, susikaupusias problemas nepavyks išspręsti taip greitai kaip norėtųsi. Atsiras neatidėliotinų reikalų, tačiau tai nereiškia, kad neliks laiko poilsiui ir pramogoms. Tiesa, naujos pažintys atneš vien tik vargus ir rūpesčius.

Mergelė. Puiki diena meilės santykiams: užgims nauji jausmai, romantiniai santykiai vystysis ryžtingai, neabejosite dėl savo ateities. Daug malonumo ir džiaugsmo patirsite keliaudami, susitikdami su draugais, dalyvaudami įvairiuose vakarėliuose. Elkitės protingai su pinigais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Bendravimas su artimaisiais jums atneš tik džiaugsmą: praleiskite laiką su šeima, draugais, mylimu žmogumi. Venkite aktyvių veiksmų, triukšmingų vakarėlių. Sunkiai seksis analizuoti gautą naują informaciją, sudėtinga diena tiems, kas siekia karjeros ar nori pasikelti kvalifikaciją.

Skorpionas. Sudėtinga diena, tačiau jums atsivers plačios galimybės, ypač jei ryšitės sugriauti tradicijas ir elgtis drąsiai. Tiesa, turėsite visus šansus pradėti grandiozines permainas, atsisakyti visko, kas maišė jums siekti savo planų ir tikslų. Tik nereiškia, kad pergales skinsite lengvai.

REKLAMA

Šaulys. Ryškių pergalių šiandien nepasieksite: turėsite įdėti nemažai jėgų, norint pasiekti bet kokius tikslus. Būkite pasiruošę ir nemalonumams. Tik bendraudami su artimaisiais pailsėsite ir pasitikėsite savimi. Galimi finansiniai sunkumai, teks sumažinti išlaidas.

Ožiaragis. Rami diena, nesitikėkite didelių permainų ir ryškių įvykių. Nors būtent dabar atsiranda tendencijos, kurios turės įtakos jūsų tolimesniam gyvenimui, todėl būkite atsargūs ir budrūs. Venkite įtartinų asmenų bendrijos. Galimos finansinės problemos, netikę pirkiniai, sutartys.

REKLAMA

Vandenis. Gerai jausitės įvairiuose vakarėliuose, šventėse. Jūsų žavesys neliks nepastebėtas, visuomet išliksite dėmesio centre. Tiesa, malonias akimirkas gali užtemdyti ir nemalonios pažintys. Stenkitės ir tokiomis aplinkybėmis išlikti ramiais, nekurstykite neigiamų emocijų.

Žuvys. Didelė tikimybė sutikti žmonės, kurie pakeis jūsų gyvenimą, privers jus pažvelgti kitaip į savo vietą pasaulyje, peržiūrėti tam tikrus santykius su aplinkiniais. Netgi patys didžiausi skeptikai šiandien gali patikėti meile iš pirmo žvilgsnio. Būkite pasirengę keisti savo planus, derintis prie esamos situacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų