REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nuo ankstyvo ryto pradedanti repeticiją Vengrijos atstovė Kati Wolf sako scenoje kiekvieną kartą dedanti visas pastangas. „Visuomet turiu būti pasiruošusius tiesioginei transliacijai“, ‒ sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kati Wolf pirmą kartą pasirodžiusi scenoje ir išbandžiusi arenos garso įrangą visiems pademonstravo, kad tiek ji, tiek ir pritariančios dainininkės puikiai susidoroja net su pačiomis sudėtingiausiomis dainos „What About My Life“ dalimis. Pasirodymo pradžioje su jais buvo vienas šokėjas, dar du prisijungė po pirmojo priedainio. Kolektyvas parodė sudėtingą choreografiją, netgi atliko salto. Per pirmąją repeticiją atlikėja vilkėjo trumpą mėlyną suknelę, o šokėjų kostiumai buvo papuošti šviesos diodais.

REKLAMA

Diuseldorfe Kati jau aplankė iš Vengrijos trumpam atvykusi šeima. Taip pat ir dainininkės šešerių metų dukrelė. „Ji šiek tiek drovisi kamerų, tačiau arena jai daro ne mažesnį įspūdį nei man“, ‒ sakė ji.

Antrojoje spaudos konferencijoje susirinkusiems žurnalistams Kati pasakojo, kad patirties rengtis tokiems pasirodymams įgijo dalyvaudama vengriškame televizijos šou „X Factor“. Ji taip pat pabrėžė, kad tada viską darė tik dėl savęs, o atstovavimas šaliai labai įpareigoja.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kad Vengrija minima kaip viena iš svarbiausių favoritų laimėti šių metų „Eurovizijos“ dainų konkursą Kati nei kiek netrikdo. „Aišku, noriu gerai išeiti iš pusfinalio ir judėti toliau. Šiuo metu jaučiu spaudimą, kadangi žmonės laiko mus vienais iš favoritų, tačiau viskas, ko aš tikrai noriu, tai gerai pasirodyti, nesvarbu, koks bus rezultatas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų