REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Korporacija IBM kurs internetinės kompiuterijos (cloud computing) aplinką automobilių gamintojo „Audi“ duomenų apdorojimo sistemų (SAP) infrastruktūrai. IBM internetinės kompiuterijos sprendimai leis pasiekti daug didesnio informacinių sistemų našumo, o taip pat sumažinti IT infrastruktūros eksploatacijos kaštus ir taupyti energiją, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal IBM ir „Audi“ susitarimą, informacinių technologijų bendrovė iš naujo suprojektuos dabartinę „Audi“ duomenų apdorojimo sistemų infrastruktūrą. Ekspertų teigimu, tai „Audi“ informacinėms sistemoms suteiks operacinio lankstumo. Be to, visa „Audi“ serverių techninė įranga bus sutvirtinta ir virtualizuota, o sistemų procesai standartizuoti. Naujieji „Audi“ IT infrastruktūros sprendimai bus įdiegti naujos kartos IBM „POWER 7“ serverių bei IBM duomenų bazių technologijos (DB2) pagrindu.

REKLAMA

„Audi“ atstovų teigimu, kompanijos IT infrastruktūra pastaruoju metu nebepajėgė patikimai ir lanksčiai patenkinti visų poreikių, ypač gamybos ir logistikos, tiekimo grandies valdymo ir žmogiškųjų išteklių sektoriuose. „Audi“ atstovai pažymi, kad informacinių sistemų vaidmuo organizacijoje nuolatos auga, todėl tenka iš naujo peržiūrėti IT infrastruktūrą ir atnaujinti ją pagal šių dienų poreikius.

Pasak IBM atstovų, „POWER 7" serveriai ir „DB2" technologijos bendrus „Audi“  IT infrastruktūros išlaikymo kaštus žymiai sumažins jau per artimiausius ketverius metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų