REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didelio žiūrovų dėmesio sulaukiantis fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas gegužės 12-ąją, ketvirtadienį, TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ pažvelgs į garsiausių Lietuvos kriminalinių veikėjų veidus ir pabandys atskleisti tamsiausias jų paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Drąsius Kedys negalėjo šaltakraujiškai žudyti. Vienintelis tokio elgesio paaiškinimas – neviltis“, – pasakos fenotipologas.

REKLAMA

Už savo mirusio brolio dukrą ir už tiesą kovojanti teisėja Neringa Venckienė, pasak M. Lučino, yra dora, sąžininga ir principinga: „Ji turėtų eiti į politiką.“

„Genetiniai Henriko Daktaro duomenys liudija – jis aštraus proto, stiprios valios, iniciatyvus žmogus. Tai, kad jis tapo kriminaliniu autoritetu, – auklėjimo problema“, – pažvelgęs į H. Daktaro nuotrauką sakys fenotipologas.

Nuolat savo vyrą ginanti Ramutė Daktarienė, anot fenotipologo, yra labai protinga ir nuovoki moteris. Todėl, anot M. Lučino, naivu būtų tikėtis, kad ji nežinojo kokia kriminaline veikla užsiima jos vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Kokias  paslaptis slepia garsiosios pedofilijos bylos veikėjų veidai? Ką fenotipologas atskleis pažvelgęs į Almos Bružaitės, Eglės Kusaitės, Virgilijaus Jonaičio, Laimutės Stankūnaitės veidus? Ar Rolandas Paksas galėjo būti rusų šnipas? Ir kas iš tiesų slepiasi po Gintaro Petriko kauke?

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų