REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, gegužės 10 d. prabangių baldų salone „Italų dizaino namai“ vyksiančio „Vilniaus dizaino savaitės“ renginio „Mados dvikova: Lietuva vs. Italija“ metu bent vienam vakarui paaiškės, kuri šalis labiau verta mados sostinės vardo.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio „Mados dvikova: Lietuva vs. Italija“ organizatoriai kiekvienos iš šalių garbę savo kolekcijomis ginsiančių dizainerių kol kas neatskleidžia ir palieka tai paslaptyje.

REKLAMA

„Italų dizaino namų“ savininko Fulvio Cancelli teigimu, improvizuotoje mados dvikovoje tikrai nebus įprastos kovos ir pykčio – čia dėl mados šalies vardo varžysis abi šalis reprezentuojančios moteriškų rūbų kolekcijos.

„Galime išduoti tik tiek, jog abiejų šalių kolekcijos bus labai skirtingos, bet savotiškai atspindinčios du skirtingus moters gyvenimo etapus – nerūpestingą jaunystę ir svarbiausią žingsnį šeimyninio gyvenimo link“, – užsimena F. Cancelli.

REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, šis renginys taip pat bus ypatingas ir tuo, jog kovos nugalėtoją išrinks patys renginio svečiai, kurie galės balsuoti už, jų manymu, geriausiai mados šalies vardą patvirtinančią kolekciją.

Praėjusią savaitę sostinėje prasidėjusio inovacijų festivalio „IF... Vilnius ir dizaino savaitė“ metu vykstantys renginiai remiasi inovacijomis ir netradiciniais sprendimais, sujungiant tris visiškai skirtingus pasaulius – mokslą, meną ir verslą.

„Atsižvelgiant į pagrindinę festivalio idėją, ir mes nusprendėme netradicine dvikovos forma pristatyti Italijai ypač artimą meno rūšį – madą, kuri ne mažiau svarbi ir lietuviams“, – sako „Italų dizaino namų“ savininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų