REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvių dieną Princas Haris, stovėdamas Vestminsterio abatijoje šalia brolio, laukiančio atvykstančios nuotakos, žvalgėsi abejingomis ir pavargusiomis akimis. Nepaisant jo puošnios karinės uniformos, princas vestuvių dieną  atrodė išvargęs ir neišsimiegojęs. Kalbama, kad vestuvių išvakarėse jis linksminosi iki 3 valandų ryto ir buvo pastebėtas bešokantis iš balkono.

REKLAMA
REKLAMA

Triukšmingas vakarėlis vyko dieną prieš karališkąsias vestuves, viešbutyje „The Goring“, kuris priklausė Middleton šeimai. Jau ketvirtadienio vakarą karališkoji grupelė būriavosi prie baro ir linksmai leido laiką, ragavo alkoholinius gėrimus. Apie 3 val. ryto jaunasis triukšmadarys neatsargiai nušoko nuo 3 pėdų aukščio (apie 180 cm aukščio) verandos balkono ant vejos – ir kaip manoma, pasitempė kulkšnį.

REKLAMA

Kalbama, kad minėtasis jaunuolis buvo ne kas kitas, o Princas Haris, kuris nė nemąstė apie auštančią dieną ir jo pareigas vestuvėse.

„Haris buvo su Pippa Middleton ir Chelsy Davy - „degustavo“ alkoholinius vestuvių gėrimus“ – teigia vienas liudytojas. „Haris buvo tikra vakarėlio siela iki pat paryčių“, - tikina jis.

Žmonės, matę jį, buvo nustebinti, kad vaikinas taip lėbauja artėjant vienom ryškiausių dešimtmečio vestuvių. Jie buvo netgi šokiruoti sužinoję, kad vaikinas elgėsi neapdairiai ir nušoko nuo balkono krašto. Manoma, kad vaikinas bandė leistis turėklais, bet pamanė kad nušokti nuo balkono krašto bus kur kas paprasčiau ir greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

Princas Haris užsigavo koją, nes atsistojęs ėmėsi trinti kulkšnį ir šlubčiodamas išėjo pro slaptą išėjimą namo. Vestuvių rytą liudininkai, matę vaikino šuolį, pašaipiai sekė jį akimis sunkiai žygiuojantį Vestminsterio abatijoje.

Nors tai buvo gan kvailokas poelgis, Haris mėgsta dėmesį, todėl manoma, kad taip jis norėjo pasirodyti ir atkreipti į save dėmesį.

„Haris buvo rūkomojoje terasos zonoje, taigi nusprendęs, kad taip bus greičiau nei leistis laiptais, jis nušoko nuo balkono krašto ir išsisuko koją.“ Vaikinas jau švintant pasuko Clarence House link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rūmų padėjėjai sako matę tą vakarą Harį pietaujantį su tėvu Charles ir Camilla namie, bet visiems nuėjus miegoti, jis dingo nepastebėtas.

Vienas atstovas spaudai sako: „Princas Haris tą vakarą dalyvavo privačiuose pietuose su broliu ir Kornvalio hercogiene, tačiau ką veikė vėliau – tai tik jo asmeninis reikalas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų