REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Apribokite savo bendravimo ratą ir dalinkitės turimomis paslaptimis tik su pačiais artimiausiais žmonėmis, būkite išrankūs pažintyse. Būsite pernelyg patiklūs – o tai gali pritraukti rimtus nemalonumus. Pailsėkite gryname ore, tačiau venkite fizinio krūvio.

Avinas. Apribokite savo bendravimo ratą ir dalinkitės turimomis paslaptimis tik su pačiais artimiausiais žmonėmis, būkite išrankūs pažintyse. Būsite pernelyg patiklūs – o tai gali pritraukti rimtus nemalonumus. Pailsėkite gryname ore, tačiau venkite fizinio krūvio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Sunkiai bendrausite: nemokėsite išaiškinti net ir patiems artimiausiems, ką norite pasakyti, būsite per daug užsispyrę, kad išklausytumėte kitų – bet koks bendravimas gali būti pykčio pradžia. Sunkiai įsisavinsite bet kokią informaciją ir būsite pernelyg sau reiklūs.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite itin praktiški, todėl pasieksite tikslą greičiau nei patys tikitės. Tiesa, reikės pasirūpinti ne tik savimi, bet ir aplinkiniais. Palankus laikas ilsėtis su nedidele kompanija ar paskirti romantiškam pasimatymui. Turėsite daug puikių kūrybinių idėjų, tačiau neskubėkite jų įgyvendinti.

Vėžys. Norėsite atidėti reikalus ir praleisti dieną ramiai, atsisakant bet kokios maišaties. Iškils nemažai situacijų, kai nesutarsite su mylimu žmogumi, kartais norėsis net nutraukti esamus ryšius. Pernelyg jautriai reaguosite į kritiką ir pastabas jūsų adresu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Jūsų laukia sėkmė bet kokiuose reikaluose, ypač finansuose. Sėkmingi bus ir pirkiniai, palankus laikas įgyvendinti savo užmanymus. Tiesa, pasitikėkite tik pačiais artimiausiais asmenimis, atsižvelkite į šalia esančių žmonių reputaciją, venkite abejotinų idėjų.

Mergelė. Neutrali diena, kai sulauksite tiek teigiamų, tiek ir neigiamų tendencijų įtakos. Jei nusprendėte veikti savarankiškai, būkite lankstūs ir tramdykite užsispyrimą. Šiandieninės nuolaidos bus įvertintos ir atneš teigiamų rezultatų. Venkite sunkaus darbo ir susikaupkite ties darbu, kuris neteikia diskonforto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atsiras nemažai problemų, tačiau taip pat ir galimybių jas išspręsti su pagalbininkais. Bendravimas su aplinkiniais teiks geras emocijas tiek jums, tiek ir kitiems žmonėms. Galimos ryškios išlaidos. Kelionių metu išleisite daugiau nei planavote ir jos bus ne tokios malonios, kokias planavote.

Skorpionas. Diena pareikalaus spręsti problemas, kurios pareikalaus iš jūsų žinių ir patirties, taip pat išradingumo. Bet kokiu atveju, sunkumus tikrai įveiksite, tik neleiskite sau tinginiauti. Atmosfera šeimoje ne itin palanki, ir jums reikės nemažai jėgų išvengti nemalonumų.

REKLAMA

Šaulys. Pats laikas įgyvendinti ilgalaikius projektus, drąsias idėjas. Būsite ryžtingi, energingi, pasitikėsite savimi. Tačiau negatyvių tendencijų įtakos neišvengsite – galimos problemos santykiuose, kurie ir anksčiau jums būdavo problematiški. Tuo tarpu susipykusiems įsimylėjėliams puikus laikas taikytis.

Ožiaragis. Diena bus rami: asmeniniame gyvenime nenusimato permainų, nors ir šmėsčios tokios mintys. Palankus laikas atstatyti fizines ir dvasines jėgas, palikite nerimą praeityje. Stenkitės šiandien gaudyti vien pozityvias emocijas, pasirūpinkite draugais ir artimaisiais.

REKLAMA

Vandenis. Finansinė situacija pareikalaus nemažai dėmesio, galimos išlaidos, nuostoliai, nesėkmingi pirkiniai. Klausykite patyrusių žmonių patarimų. Išspręsite nemažai buitinių problemų. Palanki diena keisti aplinkybes, situaciją, išvykti, paiškylauti.

Žuvys. Maloni diena, kai išsikelsite tikslus, tik žiūrėkite, kad neviršytumėt savo galimybių. Susikaupkite ir išspręskite susikaupusias kasdienines problemas, smulkius nesusipratimus. Skirkite laiką seniems draugams, bendraminčiams, puikus laikas priimti svečius, švęsti šeimynines šventes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų