REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ ‒ net dvi itin atviros meilės dramos. Buvusi laidų vedėja ir tituluota gražuolė, 36‒erių Ilona Penkauskienė pirmą kartą papasakos apie paskutinę savo draugystę su vedusiu vyru. Su juo Ilona draugavo trejus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis tikino, kad su žmona jau negyvena. Patikėjau. Trejus metus laukiau jo, ir ryžtingų jo veiksmų. Maniau, kad, pagaliau išsiskyręs su savo žmona, jis ves mane. Tačiau taip ir nesulaukiau, todėl mūsų santykiuose padėjau tašką“, ‒ pasakos I. Penkauskienė.

REKLAMA

Moteris tikins, kad iki šiol jai kelia nuostabą daugelis vyrų, kurie meluoja savo žmonoms, draugėms ir yra joms neištikimi. Dar labiau Ilona stebėsis moterimis, kurios net ir žinodamos apie savo sutuoktinių nuklydimus, laikosi jų įsikibusios bet kokia kaina.

Tuo tarpu kitas pirmadienio vakaro laidos herojus, 43‒ejų dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pritrenks savo atvirumu kalbėdamas apie asmeninį gyvenimą per pastarąjį pusmetį. Vedęs 16 metų jaunesnę draugę Salomėją, Aleksandras su ja išsiskyrė vos po kelių mėnesių santuokos. Naująjį buvusios žmonos draugą viešai išvadino asilo šeriu, o netrukus paskelbė apie naujai užgimusią meilę beveik dvigubai jaunesniam modeliui  Monikai Račiūnaitei.

Jausmų dramos kurias išgyveno I. Penkauskienė ir A. Pogrebnojus jau pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... iki...“, 19 val. 10 min. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų