REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, Justinas Timberlake'as vis mažiau dainuoja ir vis daugiau vaidina kine. Neseniai sužibėjęs „Socialiniame tinklapyje“, jis ir toliau ketina visas jėgas skirti aktoriaus karjerai. Šiais metais jau galėjome žvaigždės balsą išgirsti animuotoje komedijoje visai šeimai „Meškiukas Jogis“, rugpjūčio mėnesį į Lietuvą atkeliaus filmas „Afigena mokytoja“ (kurioje jis vaidina su Cameron Diaz), o rugsėjo pabaigoje į kino teatrus J. Timberlake'as vilios nuotaikinga originalaus scenarijaus juosta „Draugiškas seksas“.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarojoje jis pasirodys su aktore Mila Kunis, su kuria, kaip skelbia bulvarinė spauda, vyras šiuo metu susitikinėja.

REKLAMA

Kalbėdamas su žurnalistais apie dabar dar tik montuojamą naujausią komediją, J. Timberlake'as prisipažino, kad juostoje bus nemažai nuogybių, todėl vaidinant sekso scenose savo pasididžiavimą jam teko slėpti po specialia kūno spalvos kojine.

„Viename epizode aš pasirodau nuogu užpakaliu, tad teko kažką galvoti, kad netyčia nepasimatytų kai kas daugiau. Filmas vadinasi „Draugiškas seksas“, tad natūralu, kad prieš kameras turėjome daug mylėtis“, ‒ šypsosi J. Timberlake'as.

REKLAMA
REKLAMA

Pats aktoriumi virtęs dainininkas sako netikintis „draugiško sekso“ teorija: „Tai tikrai gera idėja tol, kol netampa bloga idėja. Manau, kad bloga idėja tai virsta iškart, kai tik bandai ją pirmą kartą įgyvendinti“, ‒ sakė 30‒metė žvaigždė.

Komedija „Draugiškas seksas“ (Friends with Benefits) pasakos apie du draugus, kuriems, po daugelio nesėkmių meilės fronte, į galvą šauna mintis užmegzti neįprastą romaną be jokių įsipareigojimų, tačiau su daug sekso. Kino teatruose naujausią Justino Timberlake'o bei Mila Kunis „aferą“ pamatysime jau rugsėjo 30 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų