REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Turėsite nemažai išlaidų ir finansinių nesėkmių. Taip pat ir jausitės nekaip, galimos traumos ir rimti negalavimai. Daugelį problemų padės išspręsti giminaičiai, tik tokiu atveju jums reiktų dalintis informacija – o šiandien būsite gana tylūs ir uždari.

Avinas. Turėsite nemažai išlaidų ir finansinių nesėkmių. Taip pat ir jausitės nekaip, galimos traumos ir rimti negalavimai. Daugelį problemų padės išspręsti giminaičiai, tik tokiu atveju jums reiktų dalintis informacija – o šiandien būsite gana tylūs ir uždari.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Stiprios negatyvios tendencijos, būkite labai atsargūs. Galimos profesinės ir finansinės problemos, reikės užsiimti reikalais, kurių vengiate. Norėsite išsaugoti ramybę, tačiau būsite dirglūs: konfliktuosite su artimais žmonėmis, mylimu asmeniu, nenorėsite pripažinti savo klaidų.

REKLAMA

Dvyniai. Atsisakykite kelionių – ši diena netinkama išvykti, atsisakyti savų įpročių, priimti bet kokius rizikingus veiksmus ir sprendimus. Rimtų iššūkių sulauks santykiai su mylimu žmogumi: įvykiai pakryps tokia linkme, kurios jūs visiškai nesitikėjote.

Vėžys. Būkite pasiruošę keisti savo planus, nes vargu, ar pavyks praleisti dieną taip, kaip jūs norėtumėte. Pasilinksminimo įstaigos paliks nekokį įspūdį. Problemos gali kilti pas draugus, mylimą žmogų – prireiks jūsų pagalbos, jums gali tekti staiga neplanuotai išvykti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Rimtos problemos kils su mylimu žmogumi, nesutarimai bus rimtesni, nei jūs manėte. Būsite veikiami emocijų, negalvosite, kokios galimos pasekmės. Ypač sunku bus tiems, kurie yra toli nuo namų. Palankus laikas spręsti dalykinius klausimus – klausykite savo intuicijos.

Mergelė. Gana aukštas gyvybinis potencialas, būsite labai aktyvūs ir energingi. Tačiau gali sulaukti ir tam tikrų sunkumų, kliūčių, kurias įveikinėti pasirodys sunku. Pykčiai ir ginčai taip pat atims iš jūsų nemažai jėgų. Galimos didelės išlaidos, susijusios su šeimos poreikiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Lengvai išspręsti sudėtingas dalykines užduotis, sulauksite paramos ir palaikymo. Palanki diena ieškoti bendraminčių, užsiimti kūrybine veikla. Deja, romantiniai santykiai bus veikiami neigiamų tendencijų, galimi konfliktai ir pykčiai – problemas turėsite spręsti savarankiškai.

Skorpionas. Jokių problemų neišsigąsite: lengvai įveiksite bet kokius sunkumus, būsite kūrybiškai nusiteikę, veiksite ryžtingai. Tiesa, prireiks nemažai kantrybės norint pasiekti savo tikslo. Nesutarimai šeimoje gilės, kartais atrodys, kad harmonija šeimoje – neįmanoma misija.

REKLAMA

Šaulys. Nelabai maloni ir lengva diena, jums teks įveikinėti sunkumus ir spręsti įvairiausias problemas. Bet kokiu atveju venkite konfliktiškų situacijų, aštrių temų ir diskusijų. Nepalanki diena svečiams ir patiems eiti į svečius – bet kokios pramogos neigiamai paveiks jūsų sveikatą.

Ožiaragis. Būsite nusiteikę gerai ir išlaikysite optimizmą, nepaisant smulkių sunkumų, kuriuos jums teks įveikti. Siūloma neužsiimti sudėtingais reikalais, nepradėti ilgalaikių projektų. Finansinė padėtis gėrės, galėsite palepinti save ir šeimos narius.

REKLAMA

Vandenis. Rami diena, jei nesiimsite jokių grandiozinių planų ir nesiruošiate iš esmės keisti savo gyvenimo. Svarbiausiai, įvertinkite savo galimybes, nes per didelis pasitikėjimas savimi pridarys jums nemažai problemų. Galimos palankios permainos asmeniniame gyvenime.

Žuvys. Ši diena nepasirodys įdomi. Ramiai ir be jokios skubos įgyvendinsite savo planus, ruošitės pirmiesiems žingsniams, kaip pasiekti savo pagrindinius tikslus. Būkite atsargūs spręsdami finansinius reikalus. Sunkiai rasite bendrą kalbą su mažai pažįstamais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų