REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turino „Juventus“ vadovai vasarą yra pasirengę naujiems futbolininkams išleisti 100 milijonų eurų, o galimų kandidatų sąraše yra tokios pavardės kaip Sergio Aguero, Andreasas Beckas ir Pablo Zabaleta.

REKLAMA
REKLAMA

„Bianconeri“ keturiais taškais atsilieka nuo vietos, garantuojančios kelialapį į Čempionų lygą. Šiuo metu klubas net negali būti garantuotas, jog nesėkmės atveju prasimuš į antrąjį pagal prestižą turnyrą - Europos lygą.

REKLAMA

Tačiau tai nesukliudys didžiulės vasaros investicijoms.

Teigiama, jog gynybos grandį galėtų sustiprinti 7 milijonais eurų vertinamas „Hoffenheim“ narys Andreasas Beckas. O pardavus dabar „Juventus“ marškinėlius vilkinčius Marco Mottą ir Zdeneką Grygerą, atsirastų vietos ir Londono „Chelsea“ portugalui Paulo Ferreira. Tiesa, jis tėra atsarginis variantas, mat pirmiau jo žengia brangesni Stephanas Lichsteineris iš Romos „Lazio“ bei „Man City“ atstovaujantis Zabaleta.

Visgi didžiausių permainų tikimasi puolimo grandyje. Geidžiamiausias čia: Madrido „Atletico“ lyderis Sergio Aguero, vertinamas 30 milijonų eurų. Kalbama, jog derybos gali prasidėti jau kitą savaitę. Alternatyvus variantas - Madrido „Real“ prancūzas Karimas Benzema, kurį klubui rekomendavo pats Zinedine'as Zidane'as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų