REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorų grupė atliko ikiteisminį tyrimą, kuriuo buvo siekiama išsiaiškinti aplinkybes ir priežastis, galėjusias privesti prie savižudybės pernai birželio 29 d. rytą savo namuose Kaune nusišovusį verslininką Antaną Gureckį. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, verslininkas neatlaikė kilusios įtampos dėl verslo partnerių iškeltų bylų, nesutarimų dėl turtinių klausimų ir komplikuotų asmeninių santykių, todėl galėjo ryžtis tokiam žingsniui tam, kad savo mirtimi išspręstų visas problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio apygardos prokuratūra praneša, kad grupė prokurorų atliko visus galimus ikiteisminio tyrimo veiksmus, apklausė daugybę liudytojų, tarp jų ir užsienyje gyvenančius verslo partnerius, stengėsi išnaudoti visas įstatymo numatytas galimybes faktiniams duomenims surinkti ir įtvirtinti, tačiau nebuvo gauta duomenų, teisiškai patvirtinančių privedimo prie savižudybės galimybę.

Nukentėjusiąja pripažinta verslininko našlė buvo pateikusi vyro darbo kabinete rastą atsisveikinimo laišką ir raštelį, kuriame buvo nurodyti prie savižudybės galėję privesti asmenys ir jiems talkininkavę neįvardyti pareigūnai, tačiau atliekant ikiteisminį tyrimą tokie faktai nepasitvirtino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų