REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieną didžiausių degalinių tinklų valdanti „Lietuva Statoil” paskelbė apie šį šeštadienį prasidedančią akciją, kurios metu bendrovė išdalins 1000 bilietų į Lietuvos rinktinės varžybas „EuroBasket“ čempionato pirmajame etape, kuris vyks Panevėžyje. Bilietus galės laimėti vairuotojai, savaitgaliais įsipylę bent 25 litrus „Statoil” degalų ir įsigiję puodelį „Statoil“ kavos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tapdami Lietuvos krepšinio federacijos ir „EuroBasket 2011” renginio rėmėjais žadėjome krepšinio mėgėjams daug smagių akcijų ir kelis tūkstančius bilietų į čempionato varžybas. Prieš dvi savaites startavo akcija, kurios dalyviai gali perpus pigiau įsigyti bilietų į užsienio komandų varžybas. O ateinančius 16 savaitgalių dovanosime vairuotojams bilietų į itin geidžiamas Lietuvos rinktinės kovas A grupėje“, – sakė „Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Tom Graven-Lauritzen

REKLAMA

Naujoje akcijoje „Pasipildyk energijos ir laimėk bilietus į Lietuvos rinktinės krepšinio varžybas“, kuri vyks nuo gegužės 7 d. iki rugpjūčio 21 d., galės dalyvauti visi vairuotojai, savaitgalio dienomis degalinėse įsipylę ne mažiau kaip 25 litrus bet kurios rūšies degalų bei įšgėrę puodelį kvapnios kavos ar arbatos. Norėdamas dalyvauti žaidime, vairuotojas turės užregistruoti pirkimo čekį „Lietuva Statoil“ tinklalapyje, specialioje Europos krepšinio čempionato skiltyje www.statoil.lt/krepsinis. Vienas pirkimo čekis galės būti registruojamas ne daugiau kaip vieną kartą ir dalyvaus tik tos savaitės žaidime.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną savaitę bus ištraukiama po 60 laimėtojų, o paskutiniąja žaidimo savaitę, rugpiučio 25 d. – net 100 laimėtojų, kuriems padovanosime bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes.

Savaitės laimingieji bus renkami tik iš tą savaitę užsiregistravusiųjų ir skelbiami ketvirtadieniais „Lietuva Statoil“ interneto svetainėje, degalinėse, taip pat informuojami asmeniškai nurodytais kontaktais. Vairuotojai galės ir patys pasitikrinti ar jiems nusišypsojo laimė prisijungę prie www.statoil.lt/krepsinis tinklalapio. Nelaimėję neturėtų nusiminti – akcija truks ilgiau nei tris mėnesius, tad joje bus galima dalyvauti ir laimėti ne vieną kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kovo pabaigoje pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su LKF, „Lietuva Statoil“ taip pat tapo oficialia „FIBA-Europe“ prekės ženklu pažymėtų suvenyrų pardavėja. „Statoil“ degalinėse jau dabar galima įsigyti oficialius FIBA kamuolius „Molten“ su garsių Lietuvos krepšininkų Simo Jasaičio, Šarūno Jasikevičiaus, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio ir Lino Kleizos parašais. Netrukus degalinėse krepšinio sirgaliai ras ir daugiau įvairios krepšinio atributikos.

Balandžio pabaigoje „Lietuva Statoil“ degalinėse pasirodė ir speciali Lietuvos rinktinės nario Simo Jasaičio rekomenduojama „Made To Go“ sumuštinių naujiena. Iš skandinaviškos duonos, pikantiško padažo, traškios nešaldytos kiaulienos ir šviežių daržovių paruoštus sumuštinius šiandien galima bus išbandyti degalinėse organizuojamose degustacijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų