REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Kas valdo Lietuvos futbolą“. Vienu įtakingiausių Lietuvos futbolo federacijos žmonių laikomas Julius Kvedaras minimas Kauno mafijozų gaujos byloje. Neseniai Vokietijos muitininkai su 162 kg hašišo siunta sulaikė ir vieną geriausių Kauno futbolo klubo „Atletas“ žaidėją Vaidą Macianskį. Kodėl kukliais uždarbiais besitenkinantys futbolo pasaulio veikėjai, siekdami nelegaliai užsidirbti pragyvenimui, vis dažniau griebiasi kraštutinumų, o susikaupusią įtampą priversti skandinti alkoholio taurėje?

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje 58 proc. gyventojų naudojasi internetu ir tik penktadalis jų yra bent kartą susidūrę su valdžios paslaugomis internete. Specialistų vertinimu, mažą valdžios teikiamų elektroninių paslaugų populiarumą lemia jų nepatogumas. Plačiau apie tai skaitykite rubrikos „7 dienos“ straipsnyje „Laikas investuoti į Lietuvos e. Valdžios paslaugas“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kolekcijos medžioklė virsta painiu detektyvu“. Tai yra tarptautinis meno kūrinių perpardavinėtojų tinklas, kuriame veikia garsūs kriminaliniai veikėjai, aferistai ir antikvarinių vertybių perpardavinėtojai. Tokie apibūdinimai pasipila kaskart, kai paskelbiama apie prieš 13 metų Kaune apiplėšto ir nužudyto kunigo Ričardo Mikutavičiaus meno kūrinių atsiradimą. Vis dėlto tai dar ne visa tiesa. Po trejų metų pertraukos teisėsaugininkams pavyko surasti dar vieną unikalų meno kūrinį iš nužudyto kunigo kolekcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni atletai savo milijoninius atlyginimus investuoja į verslo įmones, daugelis kitų, gyvenančių pagal principą „lengvai gaunu, lengvai išleidžiu“, įsigyja prabangių automobilių, prisiperka įspūdingų juvelyrinių gaminių ir vilų. Tiesa, kai čekiai nebepildo sąskaitų, užklumpa bėdos. Dalis karjerą baigusių profesionalių sportininkų po kelerių metų vaikšto tuščiomis kišenėmis. Apie tai - rubrikos „Sirgalių tribūnos“ straipsnis „Sportininkai, netekę visko“.

„Spindinčiame gyvenime“  - interviu su jau 12 metų gyvuojančios TV laidos „Nacionalinė paieškų tarnyba“ vedėja Palmira Galkontaite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ skaitykite žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Gero verslo kopija“. Verslininku tampama ir neturint genialios idėjos. Užtenka turėti pinigų ir verslo modelį nusipirkti. Tačiau kaip neįsigyti katės maiše?

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų