REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasarį gatves puošia ne tik pražydę gėlės. Ekstremalaus gatvės sporto aistruoliai jau seniai išsitraukė dviračius, riedučius, riedlentes ir kasdien gatvės praeiviams siunčia žinią jog mėlynių ir nubrozdintų alkūnių nebijantis jaunimas gyvas!

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį, gegužės 7 d., Vilniuje prie Baltojo tilto galėsime gėrėtis įspūdingu reginiu – čia vyks ilgai laukta oficiali Lietuvos riedlenčių, BMX dviračių ir riedučių sezono atidarymo šventė.

REKLAMA

Nuo 1995 m. vykstantis renginys, šiemet sezoną pasitinką su nauja jėga – rudenį buvo atnaujintas riedlenčių parkas, o papildomos energijos šventei suteiks prie Baltojo tilto įsikūrę Gatvės muzikos dienos dalyviai. Renginyje susiburs raideriai iš visų Lietuvos kampelių. Geriausi ir tik pradedantys. Turės ką veikti ir mini riedlenčių (fingerskate) gerbėjai – jiems bus pastatyti specialūs  fingerskate stalai.

Atsinaujinusi Baltojo tilto erdvė laukia visų – ir siekiančių dalyvauti turnyruose, ir norinčių susipažinti su riedlenčių, BMX dviračių ir riedučių sportu bei kultūra. O žiūrėti tikrai bus į ką – varžybose kovos ne tik geriausi Lietuvos ekstremalaus sporto meistrai, žiūrovus turėtų pradžiuginti ir entuziastingai karjerą pradedančių jaunųjų sportininkų pasirodymai.

Renginio muzikinę nuotaiką valdys DJ Mamania, o pertraukose tarp dalyvių pasirodymų bus pristatytas naujas DJ Mamania ir Svaro iš G&G bendras muzikinis projektas. Renginio vedėjas – „Urban dance“ siela Andro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų