REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Plastinė operacija – didžiausia mano svajonė. O ‚Didžiųjų pokyčių' projektas man unikalus šansas, koks, bijau, gali daugiau niekada gyvenime nepasitaikyti“, – sako garsi dainininkė Vitalija Katunskytė, kuri dalyvaus TV3 vasaros realybės šou „Didieji pokyčiai“.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris, prieš pustrečių metų patyrusi skrandžio mažinimo operaciją, jau atsikratė pusės ankstesnio savo svorio – 100 kilogramų. Bet vienas dalykas jai neduoda ramybės. Po stulbinamų kūno pokyčių vietoje didžiulio pilvo liko suglebusi oda.

REKLAMA

Linksma ir energinga dainininkė prisipažįsta – operuotis baugu, bet ji pasiryžusi viskam, kad vėl taptų graži: „Labai noriu nukarusiai pilvo odai plastinės operacijos, bet ji labai brangi. Todėl kvietimas dalyvauti projekte – kuo nuostabiausia dovana. Labai daug žmonių mane atkalbinėja nuo operacijos, bet aš plastikos chirurgu Dariumi Radzevičiumi pasitikiu. Jis – rimtas profesionalas, gerai išmanantis savo darbą.“

Po pirminės apžiūros „Sugiharos“ klinikos plastikos chirurgas Darius Radzevičius buvo nusiteikęs optimistiškai.

REKLAMA
REKLAMA

„Operaciją padaryti įmanoma, bet, kaip ir dėl kiekvienos intervencijos į žmogaus kūną, vis tiek yra rizika. Todėl visų pirma turime atlikti visus kraujo ir kitus tyrimus“, – po apžiūros kalbėjo D. Radzevičius.

Visi, nekantraujantys išgirsti pirmuosius Vitalijos Katunskytės įspūdžius po konsultacijos su plastikos chirurgu D. Radzevičiumi, tokią progą turės jau šį antradienį, gegužės 10-ąją, laidoje „Žiūrim, ką turim“ per TV3.

„Žiūrim, ką turim“ – antradieniais 20.30 val. per TV3.

„Didieji pokyčiai“ – jau greitai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų