REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miestelį ir aplinkinius kaimus sukrėtė šiurpių nusikaltimų prieš naminius augintinius istorijos, vienas kaltininkų jau nubaustas.

REKLAMA
REKLAMA

42 metų Jonas S. nubaustas 2 tūkst. litų bauda, be to, privalės 75 paras atlikti bausmę areštinėje. Kol kas neaišku kada, mat  eilės į šią įstaigą nusidriekusios metus į priekį.

REKLAMA

Teisme įtariamas žiauriu elgesiu su gyvūnu tikino nenorėjęs skriausti šuns, kurį pririšo prie automobilio ir važiavo tol, kol šuo parkrito, Kai besivelkantis žeme gyvūnas nudvėsė, atkabino nuo virvės ir paliko gulėti šalikelėje.

Pasak vyriškio, šuo nuolat nutrūkdavo, kandžiojosi. „Tiesiog atsibodo jam gyvūnas. O šiaip Jonas S. normalus vyras, nepasižymi žiaurumu“, - apibūdino apylinkės gyventoją Ukmergės rajono policijos viršininkas Rolandas Kiškis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, po šių įvykių žmonės pratrūko: „Neseniai gavome pranešimą apie nušautą katę, paskui žurnalistai aptiko miške statinę su utilizuota dvėseliena. Neatsiginam skambučių. Viena moteris, kai atėjom jos apklausti, pasislėpė nuo pareigūnų. Liudytojai dingsta, kai reikia papasakoti nusikaltimo aplinkybes“.

Paskutinis pranešimas apie šaudomus gyvūnus gautas gegužės 2 dieną.  Gyventojai kaltina Žvejų ir medžiotojų draugijos pirmininką Stasį Braknį, tačiau, anot R.Kiškio šis asmuo pasirašė sutartį su savivaldybe dėl elgetaujančių gyvūnų utilizavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Statinę su utilizuota dvėseliena ir aptiko žurnalistai miške. Šis įvykis dar tiriamas, kaip ir išpuolis prieš šunį Rudį, kuris pašautas iš visureigio.  Ikiteisminis tyrimas pradėtas, tačiau kol kas kaltininkai nenustatyti. Policija jau kreipėsi pagalbos į visuomenę.

Dar vienas gyvūnų kankinimo atvejis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų