REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Panašu, kad „Žvaigždžių duetai“ pamažu virsta asmeniniu Merūno šou. Scenos partnerei Rūtai Pentiokinaitei, kurią komisija nuolat giria už gebėjimą kaip lygius su lygiu pasirodyti greta talentingo ir stuomeningo atlikėjo, nuolat tenka įdėti visas pastangas ir turbūt tai yra viena iš priežasčių, kodėl jos talentas dainuoti ir vaidinti išryškėjo taip greitai.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio, gegužės 4 d. vakarą LNK studijoje vyko „Žvaigždžių duetų“ laidos filmavimas. Tema – įvairūs muzikos žanrai ir stiliai suteikė duetams itin daug laisvės kūrinių pasirinkimui, be to visi pagaliau galėjo susikoncentruoti į dainavimą. Kažkada komisijos klausiami apie tai, kokio muzikos stiliaus jie dar neišbandė Merūnas ir R. Pentiokinaitė paminėjo repą. Būtent šią idėją duetas ir nusprendė įgyvendinti scenoje.

REKLAMA

Į Alicia Keys antrininkę panaši R. Pentiokinaitė dainavo ne ką prasčiau negu atrodė, o Merūnas pademonstravo puikią repavimo techniką ir nenuostabu, kad būtent ši pora sulaukė daugiausiai publikos plojimų. Visgi geriausias vakaro pasirodymas neabejotinai priklauso kitam – Merūno ir Ramūno Rudoko duetui. Pastarasis dueto pasirodymo vertinimą pradėjo repavimu scenoje, o baigėsi viskas Merūnui darant beatboxą, o R. Rudokui laisvu stiliumi repuojant gerą posmą eksprontu kuriamo teksto. Improvizuotą jų pasirodymą studijoje surinkę repo fanai įvertino pritarimo šūksniais.

Paklaustas, kiek laiko mokėsi repavimo technikos, Merūnas sakė, kad tai jam pavyko padaryti per savaitgalį. Taip pat pripažino, kad JBC daina „Sijonėlis“ jam gerai žinoma. „Tai buvo mano jaunystės muzika“, − šypsojosi dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų