REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Prasidedant popietinei transporto spūsčiai, pačiame Vilniaus centre – iškart už Geležinio vilko tilto, tik įvažiuojant į „Pedagoginio žiedą“ atvira liepsna užsidegė automobilis „Audi 80”. Žmonės nenukentėjo.

Senučiukas „Audi“ važiuojamojoje dalyje, netoli autobusų stotelės, supleškėjo nepataisomai. Juodų dūmų kamuoliai ir kelių metrų aukščio ugnies liežuviai per pusvalandį prarijo automobilio bagažinę ir visą saloną.

Vairuotojas Gerardas pasakojo važiavęs iš autoserviso, kur buvo virinamas mašinos duslintuvas. „Pastebėjau, kaip iš galo pradėjo rūkti dūmai, sustojau ir mėginau gesinti pats, bet ugnis labai staigiai išplito“, - pasakojo sutrikęs vaikinas.

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesių automobiliai paralyžiavo eismą viena judriausių sostinės transporto arterijų ir Geležinio vilko gatve, šiaurės kryptimi ilgainiui nusidriekė didžiulė automobilių eilė, susidarė spūstis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas spaudai Vladas Rakštelis informavo, kad gaisrą gesino vienas ugniagesių ekipažas ir ugnis buvo sutramdyta per trumpą laiką.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų