REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Būsite linkę pervertinti savo galimybes ir tikėsitės, kad įmanoma ne tik padirbėti, bet ir pasilinksminti. Palanki diena bendrauti su įtakingais žmonėmis, senais draugais, priimti svečius – padarysite gerą įspūdį. Tačiau šiandien galite greitai pervargti.

Avinas. Būsite linkę pervertinti savo galimybes ir tikėsitės, kad įmanoma ne tik padirbėti, bet ir pasilinksminti. Palanki diena bendrauti su įtakingais žmonėmis, senais draugais, priimti svečius – padarysite gerą įspūdį. Tačiau šiandien galite greitai pervargti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Visiškai netinkama diena kraustymuisi, remonto pradžiai, baldų ar buitinės technikos įsigijimui. Būkite dėmesingi dirbdami su elektros prietaisais. Sunkiai sutarsite su mylimu žmogumi, o dar sunkiau bus sudominti jus dominantį žmogų. Nesitikėkite, kad asmenines problemas išspręsite lengvai.

REKLAMA

Dvyniai. Vargu, ar reikės skųstis likimu – dienos įvykiai klostysis palankiai. Išspręsite daug dalykinių reikalų, sėkmingai realizuosite pradėtus projektus. Tačiau venkite intrigų, pagyrų, pernelyg didelio aplinkinių dėmesio. Nuo artimųjų neslėpkite jokios informacijos.

Vėžys. Prieštaringa diena. Klausykite patyrusių žmonių patarimų, rekomendacijų. Nepalankus laikas kovoti, konfliktuoti – būkite nuoširdūs ir nuosaikūs, rodykite mažiau iniciatyvos. Sudėtingi santykiai su mylimu žmogumi: pats laikas susigaudyti savo jausmuose ir noruose.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nepalanki diena kelionėms, planuoti keliones – bent jau būkite atsargūs: atminkite, kad toli nuo namų jūsų gali laukti nemalonumai ir pavojai. Santykiuose su mylimu žmogumi nėra jokio supratimo: jūs būsite linkę rodyti kaprizus, norėsite dėmesio.

Mergelė. Finansiškai gera diena: galite gauti pinigų, brangių dovanų, galimi sėkmingi pirkiniai ir investicijos. Atsivers ir naujos profesinės galimybės. Išspręsite daug problemų, kurios ilgą laiką jus kankino. Tiesa, su giminaičiais bus sunku sutarti ir prieiti vieningos nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Rami ir daug žadanti diena, kai išspręsite daug praktinių užduočių. Nebūsite linkę pasiduoti svajoms ir švaistyti laiką. Bet kokios diskusijos vyks konstruktyviai. Gera diena bendravimui, tačiau tai nereiškia, kad reikia lankytis įvairiuose vakarėliuose.

Skorpionas. Didelės galimybės siekti karjeros, profesinės sėkmės, tačiau būkite pasirengę, kad vadovybė jūsų pasiekimus priims skeptiškai. Rezultatų pasieksite tik tuomet, jei būsite labai atkaklūs. Nepalanki diena spręsti šeimynines problemas, planuoti ateitį.

REKLAMA

Šaulys. Profesinėje srityje situacija stabili, nėra reikalo nerimauti. Būsite pasirengę spręsti sudėtingas problemas savarankiškai. Pasitikėkite savimi, demonstruokite savo gerąsias savybes. Daug džiaugsmo suteiks romantiniai pasimatymai. Atsiras galimybė įgyvendinti savo svajonę pakeliauti.

Ožiaragis. Diena žada sėkmę tiems, kurie rūpinasi praktiškais dalykais ir neskrajoja padebesiais. Atsiras galimybė pakoreguoti dalykinius planus. Finansinė padėtis, nors ir nežymiai, tačiau pagerės. Asmeniniuose santykiuose vyraus harmonija, tik nereikia šiandien spręsti svarbių klausimų.

REKLAMA

Vandenis. Labai sėkminga diena dalykiniam bendravimui, susitarimų vykdymui. Išnaudokite palankų momentą ir spręskite savo idėjas su įtakingais asmenimis. Būtinai apsaugokite žmonių, kurie jums brangūs, interesus. Šiandien jūs spindėsite ir tikrai neliksite nepastebėti aplinkinių.

Žuvys. Atsiras galimybė maloniai pabendrauti, praleisti laiką geroje kompanijoje, užmegzti naudingus ryšius, romantines pažintis. Žinoma, reikės tam tikrų pastangų. Tačiau tai nereiškia, kad reikia tuojau pat spręsti sudėtingas problemas, nes šiandien būsite linkę vadovautis emocijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų