REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gala“ anonsas gegužė

Žvaigždžių lietus

Žvaigždžių lietus

REKLAMA

Kas yra žvaigždė? Štai du pagrindiniai žurnalo „Gala“ gegužės mėnesio numerio herojai – dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia ir aktorius Vytautas Šapranauskas – abu žvaigždės. Abu jomis tapo visiškai skirtingais keliais. Tad kokia tapimo žvaigžde formulė?

REKLAMA
REKLAMA

„Talentas!“ – kategoriškai pareiškia Vytautas. Ir jis greičiausiai teisus. Dar Tomas Edisonas kadaise skaičiavo: „Talentas – tai vienas procentas noro ir 99 procentai darbo.„Nutikus atvirkščiai – kai noro tapti žvaigžde daugiau, nei noro įdėti begalę alinančio ir ne visada atsiperkančio darbo, tenka pasiduoti, arba...vis daugiau savęs atiduoti viešumai. Ir – paradoksalu, tačiau kuo daugiau energijos įdedi į išgarsėjimą, tuo daugiau jos vėliau turi išnaudoti tam, kad nuslėptum tai, ką tikrai nori nuslėpti. Juk, pasak Mios – kartą atskleidęs, sukėlę skandalą ir taip pritraukęs visuomenės dėmesį, įsisuki į karuselę, iš kurios iššokti praktiškai nebeįmanoma.

REKLAMA

O štai Vytautas Šapranauskas sugeba atsidurti įvykių sūkuryje pats to nenorėdamas. Dar daugiau - išlipti sausas iš balos, kurioje bet kuris kitas priburbuliuotų. Bent jau kalbant apie karjerą. Nes šalia šių dviejų ingredientų – talento ir viešumo  - jis turi stiprų žvaigždei privalomą bruožą – nežmonišką charizmą.

Ko gero, ne tik savo talentu, bet ir vidine ramybe bei nuosaikumu ir pastovumu žiūrovus pavergė Merūnas Vitulskis. Po tokių jaudinančių jo priesaikos žodžių prieš altorių savo mylimajai Erikai, jis sugebėjo įrodyti, jog nei karjera, nei šimtai gerbėjų negali užgožti meilės. „Esame labai skirtingi, - tvirtina Merūnas ir Erika Vitulskiai, - lyg ugnis ir vanduo...“ Gal tai paaiškina, kodėl jie kartu jau šešerius metus, o šių metų balandį vienas kitam priesiekė amžiną meilę.

REKLAMA
REKLAMA

„Meilė pagal grafiką“ , arba gyvenimas tarp eilučių – interviu su aktoriumi Mariumi Jampolskiu apie darbą ir apie moteris. „Esu godus gyvenimo. Apskritai turiu tokį refleksą – gerti gyvenimo taurę iki dugno.“ – prisipažįsta Marius.

Tuo tarpu dizainerė Julija Janus, duodama interviu „Galai“ paprašė: „Straipsnyje vadinkite mane Julija. „Julia Janus“ – mano prekės ženklas, Julija Žilėnienė – jau praeities riboženklis. Tebūnie  - tiesiog Julija. Dabar esu tarsi ežiukas rūke. Jame nelabai aiškiai matyti kontūrų ir spalvų, bet vis tiek labai gražu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau gyvenimas gražus anaiptol ne visiems. Catherine Zeta-Jones kovojo dėl savo vyro, kol išseko jėgos. Praėjo trys mėnesiai po to, kai sutuoktinis Michaelis Douglasas pasveiko nuo vėžio, o dabar jo žmona užsirašė į psichiatrijos kliniką.

Bet tai  - toli gražu ne viskas, ką rasite gegužės mėnesio numeryje. Kaip visuomet „Gala“ supažindina su naujausiomis grožio pasaulio naujienomis, mados tendencijomis. Naujausi šukuosenų vėjai  - kirpimai ir spalvos, plaukų priežiūros priemonės, suteikiančios galimybę džiaugtis sveikais ir blizgiais plaukais, odos priežiūros piremonės, kurios daro tikrus stebuklus, kovojant su laiko padariniais, naujausi aromatai – visas grožio pasaulio naujienas, kurias verta turėti, rasite žurnale. Taip pat sužinosite, ką žada žvaigždės gegužės menesį kiekvienam horoskopo ženklui, bei galėsite pamiklinti protą spręsdami kryžiažodį.

Žurnalas „Gala“Žurnalas „Gala“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų