REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Alexanderis McQueenas buvo rizikuojantis mados maištininkas, dizaineris, kuris žongliruodavo nepaprastu kūrybiškumu kovodamas su komerciniais reikalavimais. Iki mirties jis pasiekė tokį pripažinimą, apie kokį negalėjo nė svajoti, net  turėdamas tokią kūrybingą fantaziją.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pasitraukimu iš gyvenimo McQueenas mados pasaulyje sukėlė šoką, nes šis neteko ypač gerbiamo menininko. Šis  iškilus kūrėjas ypač garsėjo siuvinėjimu, moteriškos jėgos gretinimu su geidulingumu ir trapumu bei sukeliamomis emocijomis ir laukine energija, kuria spinduliuodavo jo rengiami mados pasirodymai.

REKLAMA

Alexanderis McQueenas (alloverpress nuotr.)Alexanderis McQueenas (alloverpress nuotr.)

Šį pirmadienį, gegužės 2 d., Niujorke, „Metropolitan meno muziejuje“ buvo pristatyta, praėjusiais metais iš gyvenimo pasitraukusio Alexanderio McQueeno, retrospektyvinė paroda „Laukinis grožis“ („Savage beauty“).

Į parodą rinkosi daugybė šou verslo garsenybių: Jennifer Lopez, fergie, Gwyneth Paltrow, Madonna, Beyonce, Liv Tyler, Sarah Jessica Parker, Renne Zelveger,Penelope Cruz, Kate Hudson, Yoko Ono ir daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų