REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švytinti ir labai laiminga praeityje garsi šokėja, o dabar  konkursų teisėja bei trenerė Eglė Visockaitė yra geriausias įrodymas, kad tuomet, kai labai sieki ir nori, pildosi net  didžiausios svajonės. Dar prieš keletą metų išgyvenusi skaudžias skyrybas su ilgamečiu šokių partneriu ir vyru Andriumi Kandeliu ji braukė ašaras, o  išsikrausčius sutuoktiniui likusi tuščiuose namuose nežinojo, ko griebtis.

REKLAMA
REKLAMA

LNK laida „Neišgalvoti gyvenimai“ pasakoja, kad savo gyvenimą E. Visockaitė nesunkiai padalintų į du visiškai skirtingus etapus. Pirmajame liktų nuo šešerių metų lankyti šokiai, šimtai konkursų, nesibaigiančios kelionės po pasaulį ir, žinoma,  įspūdingi pasiekimai. Antrajame – motinystė ir šeima. Jos ir A. Kandelio sportinė karjera dar galėjo tęstis ir tęstis. Bet artėjant trisdešimtmečiui Eglė nusprendė: užteks. Tokia perspektyva  tuometinio Eglės partnerio bei vyro A. Kandelio tikrai neviliojo.  Jis norėjo ne šeimos ir vaikų, o šokti, keliauti, dalyvauti konkursuose. Įvyko skyrybos.

REKLAMA

Romantiški pasimatymai ir nauji jausmai. Prisiminusi savo ir Mariaus istorijos pradžią Eglė neslepia: ne tada jos gyvenime įvyko  didžiausi  pasikeitimai. Kur kas didesnė euforija apėmė sužinojus, jog taps mama. Tiesa, mesti darbų  žinoma moteris neskubėjo. Prieš pusę metų dukrą pagimdžiusi Eglė Visockaitė nedvejodama sako, jog vaiko atėjimas – didžiausios jos svajonės išsipildymas.  Dar tuomet, kai Tėja nebuvo gimusi, Eglė jau  suplanavo ne tik tai, kaip vaiko  gyvenimas klostysis pirmosiomis savaitėmis, bet ir kokius būrelius dukra lankys.

REKLAMA
REKLAMA

Į darbų bei televizinių projektų maratoną vėl sugrįžtanti populiari teisėja bei trenerė neslepia: vestuvės greičiausiai įvyks šią vasarą. Ir tai bus dar vienas žingsnis tobulos laimės link. Nes šeima, kaip ne sykį tikino Eglė Visockaitė, jai visų svarbiausia.

„Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų