REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Puikios naujienos „Saulėlydžio“ serijos gerbėjams. Itin laukiamo filmo kūrėjai išplatino naujausias juostos „Brėkštanti aušra“ pirmosios dalies, kuri kino teatruose pasirodys jau šių metų lapkritį, nuotraukas. Jose matyti ne tik pagrindinės filmo žvaigždės Tayloras Lautneris, Robertas Pattinsonas bei Kristen Stewart, bet ir iš „Hario Poterio“ filmų pažįstamas Jamie Campbellas Boweris bei juostų „Kitas pasaulis“ žvaigždė Michaelas Sheenas.

REKLAMA
REKLAMA

Filmo pagrindas – ketvirtoji kultinės rašytojos Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ serijos knyga. „Brėkštanti aušra“ – įvadas į Belos (akt. Kristen Stewart), kaip vampyrės, gyvenimą. Siužeto smulkmenos saugomos itin kruopščiai, tačiau internete jau pasirodė gandų, jog paskutiniuose sagos filmuose Bela ištekės už Edvardo ir net susilauks palikuonio.

REKLAMA

Taip pat, kaip ir paskutinės Poteriados dalys, naujausi „Saulėlydžio“ sagos filmai pasirodys suskaidyti į dvi dalis. Pirmąją „Brėkštančios aušros“ dalį, kurios nuotraukas šiuo metu turime galimybę pamatyti, išvysime jau šių metų lapkričio 16 dieną, tuo tarpu antroji juosta kino teatrus žada pasiekti 2012-ųjų pabaigoje. Abu filmus režisuos Billas Condonas.

Anot studijos „Summit Entertainment“ finansininkų, paskutinės dvi „Saulėlydžio“ sagos dalys planuoja uždirbti apie 1,2 milijardo dolerių. Šias prognozes paskelbė vienas tinklalapis, kuriam į rankas pakliuvo konfidenciali „Summit Entertainment" finansinė ataskaita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų