REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po balandžio 29 d. įvykusių prabangių vestuvių, kurias stebėjo visas pasaulis, Didžiosios Britanijos princas WilliamAS ir jo jaunoji žmona Kate Middleton – dabar vadinami Kembridžo (Cambridge) kunigaikščiu ir kunigaikštiene – atidėjo savo medaus mėnesio kelionę. Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, užuot išvykusi „medaus pakopinėti“ į kokią užsienio šalį, pora savaitgalį praleido slaptoje vietoje Jungtinėje Karalystėje, o vėliau imsis kasdienių darbų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šią savaitę princas Williamas grįš į tarnybą: jis pilotuoja paieškos ir gelbėjimo dalinio sraigtasparnį. Remiantis Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų pranešimu, kur jaunavedžiai praleido savaitgalį ir kur jie ketina vykti medaus mėnesio (maždaug po dviejų savaičių), nebus skelbiama iš anksto.

Anksčiau manyta, kad Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, kurie po savo vestuvių iš Bakingamo (Buckingham) rūmų išskrido sraigtasparniu, išvyko į povestuvinę kelionę. Tarp galimų vietų minėti Europos, Artimųjų Rytų, Azijos ir net Pietų Amerikos kurortai. Lažybų kontoros net siūlo lažintis dėl galimos medaus mėnesio vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų