REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Princo Williamo ir jo nuotakos Kate Midleton bučinio Bakingemo rūmų balkone vestuvių dieną laukė milijonai karališkosios poros gerbėjų. Visų džiaugsmui, jie pasibučiavo net du kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Kūno kalbos ekspertas Peteris Collettas teigia, kad bučianiai, nors ir buvo trumpi, žada Williamui ir Catherine ilgą ir laimingą šeimyninį gyvenimą. Jaunieji šypsojosi vienas kitam, jų veiduose atsispindėjo tikras džiaugsmas. Be to, ir vestuvių ceremonijos metu Williamas ir Catherine daugiausia dėmesio  skyrė būtent vienas kitam, ne kartą apsikeitė meiliais žvilgsniais ir tardami įžadus žiūrėjo vienas kitam į akis, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Visai kitoks buvo Williamo tėvų, princo Charleso ir velionės princesės Dianos, bučinys prieš 30 metų. Nors Williamas ir Catherine bučiuodamiesi stovėjo beveik taip pat, kaip ir Charlesas su Diana, P. Colletto manymu, jau tuomet buvo galima nuspėti, kad šie santykiai nesusiklostys.

„1981 metais buvo daug ženklų, kad šių santykių nelaukia šviesi ateitis, ir dauguma jų buvo matyti iš Charleso pusės. Jis atrodė nelaimingas, Dianai skyrė labai mažai dėmesio, o vestuvių ceremonijos metu net ne vieną, o du kartus šluostėsi akis – tai klasikinis liūdesio ir apgailestavimo ženklas“, –  sakė P.Collettas. Jų bučinys tuomet esą labiau priminė ne laimingos ką tik susituokusios poros bučinį, bet oficialų pakštelėjimą.

Karališkosios poros pasirodymas Backingemo rūmų balkone vestuvių dieną – ilgametė Britus džiuginanti tradicija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų