REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „TS-LDK aklavietė“. Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai ne tik prarado didesnių šalies miestų kontrolę, bet ir neteko „kovotojų su marginalais“ aureolės.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Mašinvagių keliais žengia ir tauragiškiai“. Prabangių automobilių grobikai pergudrauja net šiuolaikinius elektroninius spąstus. Lietuva kovoti su mašinvagių gaujomis kol kas bejėgė: nėra tinkamos teisinės bazės, patirties, visuomenės supratimo. Nieko keista, jeigu mūsų teisėsauga nusivylusių ir mašinų netekusių žmonių žvilgsniai krypsta į privačius detektyvus.

REKLAMA

Rubrika „Savaitės interviu“ šį kartą kalbina verslo konsultavimo bendrovės „In Subsidium“ vadovę Ilmą Žilienę, kuri nesutinka, kad europinę paramą lietuviams reikia brukti. Kokia viešoji nuomonė apie europinę paramą, ar daug nepanaudotų ES pinigų, ką apie ES paramą žino verslininkai, kiek tarpusavyje bendradarbiauja valdžios institucijos, kad ES parama būtų sklandžiai skirstoma – į visus aktualius klausimus „Balsas.lt savatei“ specialistė atsako žurnalisto Giedriaus Krušnausko straipsnyje „Pasiimkime Europos pinigus“.

REKLAMA
REKLAMA

Savus pinigus išleisti – užduotis nesudėtinga, tačiau kaip uždirbamas pajamas protingai paskirstyti, kad jos neviršytų išlaidų, geba toli gražu ne kiekvienas. Finansinis raštingumas žmogui reikalingas kiekviename gyvenimo etape – anksčiau ar vėliau ateina akimirka, kai tenka spręsti, kaip ir kur pinigus išleisti ir ką pasirinkti būtų protingiausia. Rubrikoje „Pinigų skonis“ skaitykite žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Ar esame finansiškai išprusę?“.

Atėnų „Panathinaikos“, Sienos „Montepaschi“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Madrido „Real“ šį savaitgalį Barselonoje (Ispanija) kovos dėl Eurolygos čempionų titulo. Plačiau apie tai skaitykite „Sirgalių tribūnose“, žurnalisto Erildo Budraičio straipsnyje „Barselona ruošiasi finalui“. Dvikovose susitiks kaip niekada lygūs varžovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčiame gyvenime“  – linksmybių uraganas, kurį kels muzikos ritmai. Šokių muzikos mėgėjai netrukus mėgausis laisvės skoniu. Sostinėje savaitgalį vyks šeštasis elektroninės muzikos, mados ir modernių technologijų renginys „Pure Future White“, kuriame dalyvaus tūkstančiai šokių mėgėjų iš Lietuvos ir užsienio.

Rubrikoje „Technologijos“ pristatomas telefonas, skirtas žaidimų aistruoliams. Lietuvoje jau pasirodė kompiuterinių žaidimų mėgėjams skirtas išmanusis telefonas „LG Optimus 2X“.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

alsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų