REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kate Middleton suknelė sukurta McQueen mados namų kūrybos direktorės Saros Burton. Pati dizainerė patenkinta savo darbu ir mano, kad nuotaka atrodė nuostabiai bei džiūgavo, kad šis darbas buvo patikėtas būtent jai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotaka pasirinko McQueen mados namus dėl to, kad jie garsėja meistriškumu, kokybiškomis drabužių konstrukcijomis bei pagarba detalėms. K. Middleton norėjo, kad suknelė apjungtų tradiciją, modernumą ir menines vizijas. Nuotaka artimai bendradarbiavo su dizainere suknelės kūrimo metu.

REKLAMA

Suknelė įkūnija ilgaamžišką britų talentą, meistriškumą, kvalifikuotą darbo kokybę. Suknelė atiduoda duoklę menui ir amatams, kurie pasisako už natūralias medžiagas, paprastas formas ir romantiško stiliaus apdailas. Saros Burton dizainas remiasi šiuo paveldu ir sukuria tradicinį, bet kartu ir modernų bei moterišką jaunosios įvaizdį.

Lietuvos dizaineriai ir stilistai taip pat mano, kad suknelė puikiai tiko princo Williamo nuotakai.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuotaka nuostabi. Suknelė tobulai tinka Keitei, pabrėžia jos individualumą, elegantiška, subtili“, – sakė dizainerė Ramunė Piekautaitė.

Dizainerė JULIJA nors ir sakė, kad mados istorijoje ši suknelė neįpūtė naujų vėjų, tačiau Kate labai tiko: „Suknelė primena keltiškas princeses, kokias matome filmuose. Karališkumo įspūdį sustiprino tiara, vualis. Puikus suknelės balansas – nėriniai,  siuvinėtas šilkas ir ilgas karališkas šleifas. Jeigu princesės Dianos suknelė buvo kažkas naujo mados istorijoje, tai Kate suknelė tiesiog graži klasika, bet jai labai tinka. Nuotaka sukūrė karališką įspūdį bei išsaugojo savo subtilų, elegantišką ir skoningą stilių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stilistas Mantas Petruškevičius taip pat sakė, kad suknelė jam labai patiko: „Kate yra subtili ir išlaikyta, tokia buvo ir jos suknelė. Gerai, kad nebuvo pompastiška, lyginant su kitų karališkųjų vestuvių suknelėmis. K. Middleton suknelė kiek priminė ispanišką stilių. Princesės Dianos suknelė buvo labai pompastiška, tuo laiku tai gal ir buvo madinga, bet man toks stilius nelabai patinka“, – sakė stilistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų