REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 vasaros projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ jau pristatė pagrindinius herojus – 7 vienišus ūkininkus ir vieną žavingą ūkininkę Rimą Bačiuškaitę. Visų jų tikslas – susirasti antrąją pusę. Vos kelioms dienoms praėjus po įžanginės laidos, projekto kūrėjai sulaukė kelių šimtų laiškų iš Lietuvos moterų, bet nei vieno iš vyrų, kurių dėmesio tikisi vienintelė projekte dalyvaujanti moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad pirmosios laiškų gavimo tendencijos patvirtina sklandančią nuomonę, kad Lietuvoje daugiau vienišų, dėmesio stokojančių ir iniciatyvių moterų, nei vyrų.

REKLAMA

Tačiau 33-ejų dalyvė alytiškė Rima tiki, kad jai pasiseks ir projekto dėka ji sutiks tą Vienintelį. Juolab, kad pati Rima ne iš kelmo spirta: darbšti, kukli ir subtili ūkininkė norėtų sulaukti laiškų iš atsakingų, šeimą sukurti norinčių vyrų. Nerimtieji ir žalingų įpročių turintieji tegu veltui negaišta.

Rima sako, kad meilę žemei jai įskiepijo seneliai ir tėvai. Jie išmokė mylėti žirgus ir auginti javus. „Nors dienomis dirbu Alytuje biurokratinį darbą, kiekvieną vakarą važiuoju į ūkį. Kol kas ūkininkaujame kartu su tėčiu, bet jau kalbame apie tai, kad reikėtų atsiskirti. Vienai sunku ir kol kas nėra kitos išeities. Darbai nelaukia. Dešimt metų neturėjau nė vieno laisvadienio, bet puikiai pailsiu kaime ir dirbdama“, – sako Rima.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvauti projekte Rimą paskatino draugės. „Tiek vyrai, tiek moterys šiandien nebevertina to, kas šventa, nebemoka gerbti šalia esančio. Aš tikiu, kad atsiras kitoks vyras“, – mano Rima.

Rimai laiškus rašyti galima internetinėje svetainėje  www.tv3.lt arba siųsti adresu: Šv. Ignoto g. 5–259, Vilnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų