REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kate Middleton dar gerokai prieš pirmąjį susitikimą su princu Williamu planavo užkariauti jo širdį, praneša agentūra AFP. Baigusi mokyklą ji 2001-aisiais dirbo vienoje jachtų nuomos kompanijoje ir jau tada neslėpė savo ketinimų studijuoti Škotijos Šv. Andriejaus universitete, kad susipažintų su Williamu, Pietų Afrikos laikraščiui „The New Age“ pasakojo tuometinis Kate šefas Calas Tomlinsona.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina esą sakiusi, kad „vienas jos tikslų bus užkariauti princą“. Ji tada dirbo „Challenge Business“ kompanijoje pietinėje Anglijos pakrantėje. Anot KC. Tomlinsono, vienas jo kolega savo laiku buvo beviltiškai įsimylėjęs K. Middleton. „Aš jam sakiau, kad eikvoja laiką. Keit vienareikšmiškai siekė didesnių dalykų“, - atviravo vyras.

REKLAMA

Pasak buvusio Kate vadovo, kompanijoje ji dirbo paprasta pagalbininke. Rytais ji 6.30 ar 7.00 val. valydavo jachtas. „Tai buvo labai purvinas darbas ir labai sunkus“, - pridūrė jis.

Tuo tarpu į Londoną jau renkasi pirmieji vestuvių svečiai iš 1 tūkst. 900, darbo vietas ruošiasi tarptautinės žiniasklaidos atstovai. Manoma, kad karališkąsias vestuves prie televizorių ekranų visame pasaulyje stebės 2 mlrd. žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų