REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau nuo gegužės 27 d. Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti šiuolaikinė pasakos apie užkerėtą princą, virtusį pabaisa ir gražuolę, išvadavusią nelaimėlį iš raganos kerų versija – romantinė drama „Pabaisa“.

REKLAMA
REKLAMA

Filme „Pabaisa“ vaidina visas jaunasis Holivudo žvaigždynas. Raganos vaidmuo patikėtas vienai iš garsiųjų kino dvynukių – Mary-Kate Olsen, užkerėtą pabaisą įkūnija Alexas Pettyferis iš filmo „Mano numeris ketvirtas“, o kukliosios klasiokės vaidmuo atiteko jaunajai aktorei Vanessai Hudgens, žiūrovams puikiai pažįstamai iš „Vidurinės mokyklos miuziklo“.

REKLAMA

Septyniolikmetis Kailas (akt. Alex Pettyfer) yra išlepintas, arogantiškas ir paviršutiniškas mokyklos gražuoliukas. Jis mėgaujasi savo išvaizda, turtais ir padėtimi mokykloje – daugiau jam niekas nerūpi. Įtikėjęs savo puikybe, Kailas kitų arba išvis nepastebi, arba šie tampa negailestingų jo pašaipų objektais. Kartą, savo nelaimei, naujuoju pažeminimo taikiniu jis pasirenka Kendrą (akt. Mary-Kate Olsen) – moksleive apsimetusią raganą. Ši nusprendžia Kailą pamokyti  – paversti jo išorę tokia bjauria, koks yra jo vidus.

REKLAMA
REKLAMA

Tapęs neįtikėtinai baisiu Kailas turi tik vienerius metus rasti tą, kuri galėtų jį pamilti, nepaisydama bjaurios jo išorės, antraip jis amžiams liks pabaisa.  Vienintele Kailo viltimi tampa tyli klasiokė Lindy (akt. Vanessa Hudgens), kurios  jis anksčiau net nepastebėdavo.

Filmas sukurtas pagal bestseleriu tapusį amerikiečių rašytojos Alex Flinn romaną „Pabaisa“. Jį lietuvių kalba yra išleidusi leidykla „Obuolys“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų