REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus dienai iki princo Williamo ir jo sužadėtinės Kate Middleton vestuvių karališkieji rūmai ketvirtadienį paskelbė oficialią vestuvių programą.Iš jos paaiškėjo naujų detalių apie jungtuvių ceremoniją, pavyzdžiui, kad Keit savo vyrui nepažadės „paklusnumo“.

REKLAMA
REKLAMA

29 metų nuotaka Vestminsterio abatijoje pasižadės būsimąjį sosto įpėdinį „mylėti, guosti, gerbti ir juo rūpintis“. Taip ji paseks Williamo motinos, princesės Dianos pavyzdžiu. Jis per savo vestuves su princu Charlesu 1981-aisiais taip pat praleido žodį „paklusnumas“, kuris Anglikonų bažnyčioje yra tradicinis santuokos įžadų elementas.

REKLAMA

Williamas savo ruožtu nusprendė nenešioti vestuvių žiedo. Todėl jis ištars tokius žodžius: „Su šiuo žiedu aš imtu Tave į žmonas“. Kai princas auksinį žiedą užmaus ant Kate piršto, Kenterberio arkivyskupas Rowanas Williamsas tęs ceremoniją ir galiausiai paskelbs Williamą ir Kate „vyru ir žmona“.

Remiantis oficialia programa, nuotaka prie altoriaus žengs skambant choralui „I Was Glad“. Jis skambėjo ir per Čarlzo ir Dianos jungtuves.

Jaunavedžiai bažnyčią paliks aidint Williamo Waltono „Crown Imperial“ garsams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų