REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ svarsto galimybę skųsti viešus Jose Mourinho pareiškimus, neva Katalonijos klubas nuolatos susilaukia teisėjų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ strategas neslėpė pykčio po Čempionų lygos pusfinalio mačo, kuriame jo auklėtiniai namie 0-2 pralaimėjo svečiams iš Barselonos. Didžiausią įniršį sukėlė faktas, kad šeimininkai rungtynes baigė mažumoje, nes iš aikštės buvo pašalintas saugas Pepe.

REKLAMA

„Visiškai aišku, kad žaisdamas prieš “Barcelona„ šansų neturi,- kalbėjo Mourinho. - Nežinau, ar taip yra todėl, kad ši komanda ant marškinėlių reklamuoja “Unicef", nežinau, iš kur kyla ši galia.

Galbūt taip yra dėl Ispanijos futbolo federacijos prezidento Angelio Maria Villaro draugiškų ryšių su UEFA, kur jis yra viceprezidentas."

Mourinho prisiminė ir 2009 metus, kai „Barcelona“ Čempionų lygos pusfinalyje eliminavo Londono „Chelsea“, o atsakomosiose rungtynėse arbitras Tomas Ovrebo neskyrė, Anglijos futbolininkų manymu, bent keturių 11 metrų baudinių į katalonų vartus.

REKLAMA
REKLAMA

„Kodėl “Chelsea„ prieš du metus nepateko į finalą? Esu tam, kad klausčiau, ir tikiuosi vieną dieną sulaukti atsakymų“,- kalbėjo Mourinho.

Atsakomojoje dvikovoje Barselonoje „Real“ turės verstis ne tik be Pepe, bet ir vidurio gynėjo Sergio Ramoso, kuris nežais dėl surinktų geltonų kortelių. Tuo metu Mourinho turės tikėtis sėkmingos apeliacijos, antraip turės vadovauti komandai iš tribūnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų