REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po laimėtos pirmosios UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovos 2:0 su Madrido „Real“ ekipa „Barcelona“ strategas džiaugėsi kamuolio kontrole rungtynėse ir perspėjo, kad džiaugtis dar anksti.

REKLAMA
REKLAMA

„Žaidėme puikias runtgynes. Kontroliavome varžovų atakų greitį ir neleidome laisvai perdavinėti kamuolį. Buvome agresyvesni. Sveikinu komandą, – spaudos konferencijoje po rungtynių kalbėjo J. Guardiola. „Real“ kamuolį valdė 28 proc. rungtynių laiko, o „Barcelona“ – 72 proc.

REKLAMA

Anot Barselonos ekipos stratego, tokia komanda kaip „Real“ niekuomet nepasiduoda. „Reikia sukaupti jėgas savaitgalio lygos rungtynėms ir atsakomajai dvikovai antradienį. Tačiau dar negalime džiaugtis, kad vykstame į finalą Wembley stadione“, – perspėjo jis.

J. Guardiola tvirtino, kad jis džiaugiasi, tarp savo auklėinių turėdamas tokį žaidėją kaip Lionelį Messi.

„Jam tik 23 metai, o jis jau trečias mūsų klubo istorijoje pagal pelnytus įvarčius žaidėjas. Tai įspūdinga. Tai atakuojančio futbolo grožis. Tam tikrus dalykus nuo „Copa del Rey“ dvikovos pakoregavome, – pasakojo jis. – Kai daug kartų žaidi su ta pačia komanda, daug geriau pažįsti varžovus. Turime būti atsargūs. Finalo dar nepasiekėme, tik laimėjome pirmas rungtynes 2:0.“

J. Mourinho laidoja „Real“ viltis ir abejoja „Barcelona“ sąžiningumu

L. Messi dublis pasiuntė „Real“ į nokdauną

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų