REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik 40-yje juostų nuo pat 1992 m. suvaidinęs Ryan Phillippe (36), kurį atpažintų visi, matę tokius kino hitus kaip „Žinau, ką padarei aną vasarą“, „Avarija“, „Erotiniai žaidimai“, paskelbė, jog ketina baigti aktoriaus karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Viešėdamas „Tribeca“ filmų festivalyje jis prisipažino, jog kraustosi į Niujorką, kad pabėgtų nuo populiarumo, įkyrių paparacių ir Holivudo su visais įmanomais jo trūkumais.

REKLAMA

„Ketinu mesti aktoriaus darbą ir baigti karjerą Holivude. Nors man tik 36, bet kine jau esu 20 metų, to man jau gana. Noriu pagaliau pagyventi kaip paprastas žmogus“, - sakė Ryan Phillippe. Tiesa, jo atstovas spaudai šios žinios kol kas nepatvirtino.

Aktorių šlovė ir viešas gyvenimas ėmė slėgti po to, kai 2008 m. po beveik 10 metų vedybinio gyvenimo oficialiai išsiskyrė su Reese Witherspoon (35). Būdami kartu jie susilaukė dviejų atžalų – dukters Ava Elisabeth (11) ir sūnaus Deacon (7). Po kiek laiko vyras draugavo su kolege Abbie Cornish (28), o šiuo metu šiltų jausmų nebeslepia mistinio trilerio „Raudonkepuraitė“ žvaigždei Amandai Seyfried (25).

Beje, visai neseniai mažai kam žinoma aktorė Alexis Knapp, kuri su Phillippe susitikinėjo vos kelis mėnesius, paskelbė besilaukianti jo kūdikio. Vyras neigia esąs kaip nors susijęs su jos nėštumu, tačiau teigė, jog jei DNR testas parodys, jog yra kūdikio tėvas, su tuo susitaikys ir jokiu būdu nevengs atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų