REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus penkeriems metams nuo grupės „Bavarija“ nario Juozo Liesio ir Eglės Skrolytės-Liesienės santuokos, jų šeima ėmė byrėti. Anksčiau apie tai šnekėti vengusi E. Skrolytė-Liesienė galiausiai atsivėrė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris prisipažino, kad jaučia didelį skausmą dėl skyrybų, tačiau ašaras slepia nuo artimųjų, ypač nuo trejų metukų dukrelės Meilės ir pusantrų metukų sūnelio Rojaus Juozo.

REKLAMA

Eglė teigė, kad tarp jos ir vyro nebeliko ryšio, o jų bendras gyvenimas panašus ne į poros, bet į kambariokų. Nors pora ir mėgino gyventi dėl vaikų, suprato, kad toks sprendimas gali kenkti ne tik jiems, bet ir mažyliams, todėl nutarė pasukti skirtingais keliais.

„Tiesiog vieną dieną apsidairiau: griuvėsiai. Visur emociniai griuvėsiai. Dar tikrai negaliu konkrečiai pasakyti, kas, kaip ir kodėl, nes dar viskas per daug šviežia, per daug skauda, per greitai. Po metų gal tą įvardyti jau galėsiu. Tiesiog tarp mūsų liko kažkas, kas nebesulipdoma. Žinau tik, kad netekau to, kas man buvo vienas svarbiausių dalykų gyvenime. Ir dėl to labai sunku.“, – „Žmonėms“ pasakojo E.Skrolytė-Liesienė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip pat pripažino, kad skyrybos vyksta jos iniciatyva, nors teigė, kad sprendimas buvo abiejų.

Iš muzikos grupės „Bavarija“ trijų narių santuokų beliko tik viena - Viliaus Tarasovo ir Violetos Tarasovienės sąjunga. Neseniai išsiskyrė ir Deividas Zvonkus su daininke Natalija Zvonke.

E. Skrolytė-Liesienė (Elta nuotr.)E. Skrolytė-Liesienė (dešinėje) (Elta nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų