REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Manchester United“ strategas Seras Aleksas Fergusonas džiaugėsi puikia savo auklėtinių pergale pirmajame UEFA Čempionų lygos pusfinalio mače su Gelzenkircheno „Schalke“ klubu. Anglijos ekipa akivaizdžiai dominavo ir prieš atsakomąjį mačą po savaitės turi dviejų įvarčių pranašumą – 2:0.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu labai patenkintas, nes žaidėme puikiai. Per mano karjerą ne kartą Europos taurių turnyruose sužaidėme gerai, ir tai buvo vienas tokių vakarų, – kalbėjo škotas. – Rungtyniaujant išvykoje, labai svarbu koncentracija. Viso šio sezono metu iš futbolininkų jos nestigo. Varžovų aikštėse reikia patirties, o svarbiausia – pasitikėti savimi valdant kamuolį“.

REKLAMA

A. Fergusonas taip pat gyrė „Schalke“ vartininką Manuelį Neuerį, kuris ne kartą gelbėjo savo komandą nuo įvarčio. Anksčiau teigta, kad jis gali persikelti į „Manvhester United“, tačiau škotas sakė: „Žinome, kad jis pasirinko Miuncheno „Bayern“, bet šį vakarą rungtyniavo tiesiog neįtikėtinai. Tai vienas geriausių pasirodymų prieš mano vadovaujamą „Manchester United“ ekipą.“

Juokinga, kad tik 50 minutę, kai Javieras Hernandezas pelnė įvartį iš nuošalės, futbolininkai patikėjo galį 25 metų vartininką nuginkluoti.

REKLAMA
REKLAMA

Gelzenkircheno „Schalke“ strategas Ralfas Rangnickas tikina, kad pralaimėjimas „Man Utd“ ekipai dar neužkirto kelio į Čempionų lygos finalą.

Pirmajame pusfinalio mače Vokietijoje šeimininkai nė iš tolo neprilygo varžovams ir turėtų džiaugtis, kad pralaimėjo tik 0-2. Tačiau specialistas sakė: „Kodėl pasiduoti? Mes tikrai to nedarysime. Žinoma, dabar „Man Utd“ yra geresnėje situacijoje, bet futbole būna visko. Galbūt varžovai jausis pernelyg saugiai ir mes pateiksime staigmeną.“

„Dabar mūsų laukia Vokietijos pirmenybių rungtynės su Miuncheno „Bayern“, o tuomet vyksime į Mančesterį. Be abejo, atakuosime, tačiau turime kai ką patobulinti“, – optimistiškai kalbėjo treneris.

Ir pridūrė: „Manau, kad problema buvo mūsų pasirinkta taktika. Niekaip neradome savo vietos. Negalima tikėtis kiekvieną savaitę žaisti taip pat, kaip su „Inter“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų