REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikovą išleistoje programoje vokiečių klubas „Schalke“ juokiasi iš „Manchester United“ sirgalių. Po satyrine medžiaga apie Angliją ir Mančesterio ekipos sirgalius pasirašė „Schalke“ klubo talismanas Erwinas Koslowskis, rašo „The Daily Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Programoje rašoma, kad tipinis „Manchester United“ sirgalius vardas – Paulas, jo plaukai paprastai ne ilgesni nei 2 milimetrai, dešinėje kišenėje jis nešioja smiginio strėlytes, o kairėje – buldogo fotografiją. Mančesterio merginos, autoriaus žodžiais, dažniausiai turi vardą Samanta.

REKLAMA

Programoje taip pat teigiama, kad vyrai ir moterys gyvena atskirai: vyrai – Mančesteryje, o moterys – Vumenčesteryje (žodžių žaismas angl.: men live in Manchester, women in Womanchester). „Dar yra tiesiog Česteris“, – šaipomasi toliau leidinėlyje. Čia žaidžiama su miesto ir vieno sūrio rūšies pavadinimais.

Vokiečiai nepamiršta pašiepti ir prastus anglų klubų bei rinktinės rezultatus baudinių serijose: „Anglija – futbolo tėvynė, tačiau jie iki šiol neišmoko mušti baudinių.“ Kandžios kritikos taip pat sulaukė anglų gyvenimo būdas ir savotiškas maisto pasirinkimas.

Pirmasis UEFA Čempionų lygos pusfinalio mačas vyks šiandien vakare Vokietijoje, o atsakomasis – gegužės 4 dieną Anlgijoje. Kitame pusfinalyje susigrums du ispanų futbolo milžinai – „Barcelona“ ir Madrido „Real“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų