REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pergalės prieš Pamplonos „Osasuna“ surengtoje spaudos konferencijoje „Barcelona“ strategui Josepui Guardiolai apie mačą su Navarros komanda pavyko pasakyti tik kelis sakinius. Žurnalistus kur kas labiau domino artėjanti UEFA Čempionų lygos pusfinalio dvikova su Madrido „Real“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes žinome, kad “Real„ daugiau nesiruošia barstyti taškų “Liga BBVA„ pirmenybėse, tad mūsų pergalę prieš “Osasuna„ įgauna dvigubą vertę. Mes ne tik žengėme dar vieną žingsnį Ispanijos čempionų vardų link, bet ir išlaikėme saugų aštuonių taškų pranašumą“, - pažymėjo Katalonijos ekipos strategas.

REKLAMA

J. Guardiola čia pat pabrėžė, kad būsimojo UEFA Čempionų lygos „El Clasico“ favoritu jis laiko Ispanijos sostinės komandą.

„Aš manau, kad “Real„ yra favoritas. Taip dabar kalba daugelis. Suprantu, kad “Barcelona„ dabar nėra pačios geriausios formos, nes mus persekioja gynėjų traumos, tačiau morališkai mes pasiruošę kautis. Futbolininkai siekė pergalės mače su “Osasuna„, tad esu įsitikinęs, kad pergalės jie sieks ir rungtynėse “Santiago Bernabeu„ stadione“, - užtiktino J. Guardiola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų