REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, balandžio 23 d. vakarą „Žvaigždžių duetų“ dalyviams buvo suteikta proga pademonstruoti savo talentus. Dauguma jų grojo, šoko ir vaidino, tačiau buvo ir įdomesnių pasirodymų – nuo piešimo smėliu iki teatralizuoto striptizo. Taip pat, kaip pranešė vakaro vedėjai, dėl prieš savaitę vykusios gerumo dienai skirtos laidos, kurios metu duetai nebuvo vertinami, rezultatų sumavimas ir kova dėl išlikimo nukeliama kitai savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji scenoje pasirodę Merūnas ir Rūta Pentiokinaitė pademonstravo piešimo smėliu ant stiklo gabumus. Nors šią naudotis šia technika jie mokėsi vos keletą savaičių, duetas parodė tikrą talentą piešti. Komisijos nariai poros pasirodymu liko sužavėti, tiesa, Algis Ramanauskas įtarė kompiuterinės grafikos metodu parengtą apgaulę. „Jei šiandien viskas vyks kaip vyko dabar, tai vakaras bus fantastiškas. Man tai buvo nuostabu“, ‒ komentavo Kristina Kazlauskaitė.

REKLAMA

Ilja ir Vita Pimpienė pasirodymo metu grojo smuikais, taip pat jaunasis dainininkas pademonstravo ir gabumus akrobatikai. Komisiją eilinį kartą nustebino dar vienas Iljos pademonstruotas talentas. Priekaištų duetas sulaukė tik už dainos charakterio neatitinkančio vidinio nusiteikimo. „Jeigu sakote žmonėms, kad nepasiduotų, tai šypsokitės“, ‒ sakė Arūnas Valinskas.

Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška scenoje virto cirko artistais, tačiau įspūdingų triukų publikai pademonstruoti jiems nepavyko. Komisija pažymėjo, kad nors duetui originalumo ir fantazijos netrūksta, tačiau idėjos įgyvendinimas itin prastas. „Nesupratau kas čia turėjo įvykt, išskyrus, kad nukrito pora sijonų. Daugiau nesupratau nieko“, ‒ sakė K. Kazlauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šokių, aerobikos, kovos menų ir visų iš eilės sporto šakų pamišusią porelę įkūnijo Mantas Stonkus ir Vilija. Itin energingai šokusi pora ir parodžiusi puikią parodiją gera nuotaika užkrėtė visą publiką. „Ši pora visad sugalvoja ką nors, ko mes nesitikime iš jų. Padarėte panašiai, kaip tada kai tema buvo filmai ‒ absoliuti parodija. Tačiau padaryta nuotaikingai ir skaniai“, ‒ komentavo A. Valinskas.

Evelinai Sašenko išvykus į Lenkiją pristatyti savo dainos Jokūbas Bareikis scenoje pasirodė vienas. Jis atliko Bernardo Brazdžionio eilėraščio „Gėlės miršta“ žodžiais sukurtą dainą, kuriai muziką parašė pats. Taip pat visą pasirodymą scenoje J. Bareikis grojo pianinu. „Džiaugsmas gali būti beprasmis, o liūdesys visada turi prasmę“, ‒ pasirodymo nuotaiką komentavo Vytautas Juozapaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Režisierius Jarmo Skonas parodė, kad yra neprastas muzikantas – savo trimito grojimo įgūdžiais nustębinęs netgi V. Juozapaitį. Savo ruožtu Ruslanas Kirilkinas parodė sugebėjimą siurbti tik su siurblio vamzdžiu. Komisija negailėjo pagyrimų J. Skonui, tačiau pažymėjo, kad šokėjai scenoje buvo nereikalingi. „Vaizdelis buvo puikus, mačiau mažytę Merkurio kopiją. Viskas, ką daro Jarmo man patinka, tu atlieki visa tai taip nuoširdžiai“, ‒ žavėjosi K. Kalauskaitė.

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus bandė šokti tuo pat metu basomis kojomis piešdami ant drobės. Iki galo neišbandytas ir gerai nepatikrintas jų sumanymas nepasiteisino, kadangi porai buvo sunku išsilaikyti ant kojų, šokis nepavyko, o piešinys buvo panašus į atsitiktinę didžiulę rašalo dėmę. „Šiandieninis iš visų numerių, kiek vaidinate šioje scenoje, buvo pats  prasčiausias“, ‒ sakė A. Valinskas.

REKLAMA

Eglė Jakštytė pademonstravo prie patrauklaus kūno puikiai derantį striptizo šokėjos talentą. Tiesa, pasirodymo metu dingusi už uždangos, ji į sceną grįžo ne nuoga, o apsivilkusi naro kostiumą. Jos partneris Tomas Rinkūnas „Kaukės“ personažą pasirinko kaip atsitiktinį ir pasirodymas buvo kiek chaotiškas. „Kai tokia moteris šoka striptizą žalias veidas vyrui yra natūralu“, ‒ personažo pasirinkimą komentavo A. Valinskas.

Viktorija Sutkutė į sceną atsinešė savo pieštą Sashos Song portretą. Pats dainininkas priminė visiems, kad puikiai skambina pianinu. Komisijos narių nuomonės išsiskyrė ‒ griežtas visą vakarą dalyvių atžvilgiu buvęs A. Ramanauskas sakė, kad pasirodymas buvo labai skoningas, subtilus, švelnus. „Jūs nespėjote susižaisti, vienas kito pažinti, scenoje kol kas esate dvi individualybės“, ‒ sakė V. Juozapaitis.

REKLAMA

Kristina Navickaitė-Tina ir „Thundertale“ scenoje pabandė tapti groteskišku lėlių teatru. Vaidmenis pagrindinis duetas pasidalino – K. Navickaitė-Tina vaidino, bet beveik nedainavo, o Laurynas Baškys dainavo, tačiau vaidino mažai. A. Valinsko teigimu, scenoje pora buvo kaip kaminkrėtys ir artistas. K. Kazlauskaitė buvo nusiteikusi palankiau: „Ačiū už labai gražų estetinį vaizdą. Patiko vyrai, kurie labai gražiai „laikė“ nuotaiką, džiaugiuosi, kad darotės įvairesni, įdomesni“.

Daugiausiai balų iš komisijos gavę J. Skonas ir R. Kirilkinas bei M. Stonkus su Vilija pasidalino pirmąją-antrąją vietas. Žiūrovai daugiausiai balsų skyrė J. Skonui ir R. Kirilkinui, prasčiausią įspūdį jiems paliko Sasha Song ir V. Sutkutės pasirodymas.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus bendroje įskaitoje pirmauja Kristina Navickaitė-Tina ir „Thundertale“, paskutinėje vietoje ‒ V. Sutkutė ir Sasha Song.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų