REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paauglė, norėjusi patekti į princo Williamo vestuves ir dėl to viešai paskelbusi bado streiką, gavo pinigų bilietui į Londoną. 19-metė Estibalis Chavez, įsikūrusi mėlynoje palapinėje šalia Didžiosios Britanijos ambasados Meksiko mieste, badavo 16 dienų ir tokiu būdu siekė išsikovoti pakvietimą į karališkosios poros vestuves Didžiojoje Britanijoje, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos istorija sujaudino vietinio lobisto Octavio Fitch Lazo širdį ir šis sutiko jai paskolinti pinigų skrydžiui į Londoną.

REKLAMA

E. Chavez sako norinti princui Williamui ir jo būsimai žmonai Kate Middleton padovanoti aliejiniais dažais jos pačios nutapytą poros paveikslą.

„Mano planas yra toks: rasti paparacą ar kokį kitą žmogų, kuris dalyvaus ceremonijoje visą laiką, ir pasistengti įteikti savo dovaną“, – naujienų agentūrai „Associated Press“ dėstė mergina.

E. Chavez tvirtino žinanti, kad tai nėra pats gražiausias būdas įteikti dovaną, tačiau meksikietė supranta, kad karališkasis protokolas jos niekaip kitaip neprileisiantis prie poros.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos badavimo akcija susilaukė daug žiūrovų. „Ar jie ketina leisti man mirti tik todėl, kad neduos kvietimo į karališkąsias vestuves“, – tokius žodžius E. Chavez užrašė ant vieno iš lapelių, kuriuos ji išklijavo netoli įėjimo į ambasados pastatą.

„Tai vienintelė mano svajonė“, – buvo rašoma kitame lapelyje šalia besišypsančios karališkiosios poros nuotraukos.

E. Chavez sako, kad tokiam žingsniui ją įkvėpė velionė princesė Diana. „Manau, kad ji buvo viena įdomiausių moterų istorijoje, viena iš geriausių ir gražiausių“, – įsitikinusi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bilietą į Londoną meksikietei padovanojęs O. F. Lazo eidamas pro merginos stovyklą atkreipė dėmesį ir išklausė jos istoriją. E. Chavez jį sujaudino ir vyras nusprendė merginai padėti.

„Tai privertė mane susimąstyti, kad niekas iki tol nesuprato jos istorijos. Aš manau, kad ji privalo daryti tai, ko labai nori“, – pasakojo dosnusis O. F. Lazo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų