REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Š.m. balandžio 22-ają Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, kurios veiklos prioritetas – eismo saugumas, sutarė su Lietuvos evangelikų reformatų bažnyčios atstovais dėl saugesnės situacijos keliuose propagavimo ir perdavė nemenką rinkinį įvairių saugaus eismo priemonių: daugiau kaip 2000 atšvaitų, šviesą atspindinčių pakabukų, liemenių, knygelių saugaus eismo tema ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Taip Kelių direkcija atsiliepė į evangelikų reformatų generalinio superintendento kunigo Tomo Šerno prašymą, kuriame rašoma: „Aš taip pat jaučiu didelę asmeninę atsakomybę už neleistiną nepagarbą gyvybei, kuri dovanai mums Dievo duota. Turiu minty „nematomus“ pėsčiuosius tamsiu paros metu.“

REKLAMA

Lietuvos evangelikai reformatai, kurių parapijos yra ne tik Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kėdainiuose, Panevėžyje, bet ir eismo požiūriu „tamsesniuose“ miestuose ir gyvenvietėse – Biržuose, Nemunėlio Radviliškyje, Papilyje ir kitose, prašė Kelių direkcijos padėti įsigyti tam tikrą skaičių šviesą atspindinčių priemonių, kurios būtų dalijamos evangelikų reformatų bažnyčiose, atitinkamai informavus žmones apie tų priemonių naudą ir dėvėjimo taisykles. Šiandien tas prašymas buvo patenkintas.

Kelių direkcija drauge su katalikų bažnyčia ir Kelių policijos tarnyba jau kelerius metus vykdo akciją „Saugokime vieni kitus kelyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų