REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 28-ąją TV3 užbaigs milžiniško populiarumo sulaukusio serialo „Naisių vasara" antrąjį sezoną. Serialo kūrėjai žada, kad pabaiga bus jaudinanti: vieni herojai kvies į vestuves, kiti prabils apie gandrus...

REKLAMA
REKLAMA

Gandrai Naisiuose lizdus suka ir tikrovėje. Neseniai sodyboje, kurioje pagal scenarijų gyvena Vaclovas ir Jurga, atsirado gandralizdis, o už 15 metrų nuo jo buvo iškelta skaitmeninė vaizdo kamera. Per ją TV3 serialo interneto svetainėje www.naisiuvasara.lt galima tiesiogiai stebėti realų gandrų gyvenimą. Naisių gandralizdį kasdien stebi apie 200 akių iš karto. Iš viso į jį jau spėjo pasižiūrėti per 12 tūkst. žmonių.

REKLAMA

Į gandralizdį internete vis dirsteli ir vieną pagrindinių vaidmenų „Naisių vasaroje" atliekanti aktorė Agnė Grudytė. „Labai gražūs tie gandriukai. Įdomu stebėti tikrą paukščių gyvenimą iš arti. Vaikai verčiau į Naisių gandrus žiūrėtų, nei kompiuterinius žaidimus žaistų", – mąsto Agnė.

Visiems matomo gandralizdžio idėjos sumanytojas, vienas „Naisių vasaros" scenarijaus autorių Ramūnas Karbauskis įsitikinęs, kad paukščio gyvenimas stebėtoją labai ramina. Kursto smalsumą toks įvykis, kad lizde jau yra du kiaušiniai, vadinasi, ir gandriukų tuoj bus.

REKLAMA
REKLAMA

O kuo baigsis „Naisių vasaros" antrasis sezonas? Gal finale gandrai aplankys ir serialo įsimylėjėlius? „Sezono pabaiga turėtų būti įdomi, jaudinanti. Dėl besiklostančių įvykių žiūrovai gaus patirti įvairių jausmų. Mes užbaigsime sezoną vestuvėmis. Ir pokalbiu apie gandrus", – užsimena scenarijaus bendraautoris.

„Mano herojė Elena paskutinėse serijose priims vieną svarbiausių gyvenimo sprendimų ir ras atsakymus į ramybės nedavusius klausimus: ar pasilikti kaime, ar važiuoti į Kauną studijuoti. Be to, pabaigoje Elenos laukia labai gera, smagi naujiena. Ar tai kaip nors susiję su gandrais? Ką gali žinoti, reikia pasižiūrėti serialą iki galo", – nusijuokia A. Grudytė.

„Naisių vasaros" antrojo sezono paskutinės serijos – šiokiadieniais 18.00 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų