REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Belaukdami šventų Velykų, didžiojo penktadienio vakarą nepamirškite įsijungti  LNK kanalo laidos „Susitikime virtuvėje“ ir paklausyti domininkono brolio Pijaus ir Lino Samėno pašnekesio apie šventų Velykų laukimą ir gyvenimo tikslo ieškojimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažvelkime į pačios šventės esmę. Dievas sako: „Žmogau, aš tave myliu, aš net savo gyvybę paaukojau“. Taigi, pagalvokim, koks mano požiūris į tą Dievo tėvišką, mylintį požiūrį, ‒ savo mintimis dalijasi brolis Pijus. ‒ Iš to galima semtis ir stiprybės, ir vilties, ir  inspiracijų, mąstant apie gyvenimo tikslą“.

REKLAMA

Laidoje išgirsite dar daugiau jo įkvepiančių pamąstymų apie vertybes, išgyvenamas krizes,  gyvenimo kryžkeles ir pasiruošimą šventėms.

Didžiojo Penktadienio dieną brolis Pijus griežtai laikosi pasninko ‒ jo valgis tik juoda duona ir vanduo. Tačiau artėjančių šventų Velykų proga žiūrovams jis padovanos nuostabaus šventinio pyrago receptą. Ką jis pats valgys per Velykas, sako, negalvoja ‒ džiaugsis tuo, ką paruoš vienuolyno virėja.

Brolio Pijaus velykiniai sveikinimai ir kvapnus pyragas ‒ laidoje „Susitikime virtuvėje“ penktadienio vakarą per LNK 18:30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų