REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marginti kiaušinius drauge su vaikais nepaprastai smagu. Tačiau viskas priklauso nuo to, kokį marginimo būdą pasirinksite. Jei pamėginsite drauge su trimečiu marginti sudėtingais vašku išrašytais raštais, veikiausiai tik suerzinsite mažylį: toks darbas dar tikrai nepaklus jo mažoms neįgudusioms rankutėms. O paprasčiausias nudažymas viena spalva pamerkus kiaušinį į indą su dažais – anokia čia pramoga.

REKLAMA
REKLAMA

Kad šį kartą Velykų laukimas būtų linksmesnis, pateikiame keletą lengvų būdų, kaip pasigaminti nuostabiausių margučių drauge su vaikais!

REKLAMA

Juostelių raštai

Sukurkite originalių juostuotų margučių. Ant nedažyto kiaušinio lukšto užlipdykite lipnaus popieriaus juostelių arba

n;kite jį gumelėmis. Tokį papuoštą kiaušinį pamerkite į dažus, palaukite, kol nusidažys, tada išėmę leiskite išdžiūti ir nuimkite juosteles.

Dekoratyvinės juostelės

Siauromis spalvotomis dekoratyvinėmis juostelėmis ir gumytėmis galima papuošti jau nudažytą kiaušinį. Reikiamose vietose priklijuokite juosteles klijais ir kurkite pačius įmantriausius raštus!

REKLAMA
REKLAMA

Smagios aplikacijos

Įspūdingai atrodys ir aplikacijomis marginti kiaušiniai. Iš lipnaus popieriaus iškirpkite smulkių juostelių bei geometrinių figūrų, aplipinkite jomis kiaušinį ir merkite į dažus. Kai ištrauksite ir nuimsite lipdukus, jūsų margutis liks papuoštas dailiais paveikslėliais.

Kiaušiniai su konfeti

Kas sakė, kad kiaušiniams būtina naudoti tik specialiai Velykoms skirtus lipdukus? Jei pasigaminsite spalvotų lipnaus popieriaus konfeti (tai visai paprasta padaryti skylamušiu), galėsite duoti laisvę lakiai savo mažųjų menininkų fantazijai ir kiaušinius išmarginti dailiausiais ornamentais bei piešiniais. O jei norėsite – tiesiog padabinti spalvotais taškeliais. Paprasta, bet tikrai gražu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų