REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį nacionalinės reikšmės projekte „Lietuvos supermiestas“ paaiškės, kurios trys komandos iškovos kelialapį į gegužės 1 dieną LNK tiesiogiai transliuojamą didįjį superfinalą. Kuri komanda – Klaipėda, Marijampolė, Visaginas ar Žemaitija – turės palikti projektą, paaiškės susumavus dviejų laidų studijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus. Praėjusį sekmadienį prasčiausiai sekėsi Visagino ir Žemaitijos komandoms. Lydere čia tapo vos balu Marijampolę aplenkusi Klaipėdos komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Lemiamai šio sekmadienio kovai visos keturios komandos parodys geriausia, ką turi. Pasak projekto kūrybinės grupės, tai bus pati stipriausia laida per visą „Lietuvos supermiesto“ sezoną. „Mes esame maloniai nustebinti, kiek patriotizmo yra kiekviename iki šiol projekte kovojančiame Lietuvos krašte. Mes laimingi matydami, kad tokios žvaigždės kaip Eduardas Kaniava, Ona Kolobovaitė, Deivis, Inga Valinskienė, Stepas Januška, Simonas Donskovas, Violeta ir Vilius Tarasovai, Žilvinas Žvagulis su Irena Starošaite, miestų merai, politikai, žymūs aktoriai ir visuomenės veikėjai nepasididžiuoja ir atvyksta į projektą pasakyti: „Aš myliu savo miestą,“ – sako laidos prodiuseris Laurynas Šeškus.

REKLAMA

Miesto pasididžiavimo rungtyje visos komandos pristatys pačius geriausius, ankstesnėse laidose žiūrovų dėmesį prikausčiusius talentus. Čia varžysis profesionaliausi Marijampolės muzikantai, žemaitis, grojantis itin retu instrumentu – marimba,  stipriausi Visagino sporto mokyklos akrobatai Ana ir Dmitrijus bei daugkartiniai pasaulio ir Europos čempionai Skaistutės Idzelevičienės vadovaujamas Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis „Žuvėdra“.

Kas sulauks didžiausių komisijos simpatijų ir įrodys esantys verčiausi didžiojo finalo, o kam iki jo pritrūks vos žingsnio, išaiškės jau šį sekmadienį projekte „Lietuvos supermiestas“ 19.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų