REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šie prabangūs dekoratyviniai margučiai – ideali stilinga puošmena tavo namams prieš Velykas. Jiems pasigaminti prireiks iš putoplasto ar kitos lengvos medžiagos pagamintų kiaušinių, šilkinio siūlo, juostelės, klijų ir... ko nors gražaus – kad ir nuo tavo segės nukritusios gėlės.

REKLAMA
REKLAMA

1 žingsnis

Kiaušinį pasmeik ant smeigtuko, kad galėtum patogiai pritvirtinti siūlo pradžią. Nedidelį plotą apie smeigtuką patepk klijais. Apvyniok siūlą apie smeigtuką palikdama keleto centimetrų uodegėlę. Šį galiuką prilipink prie klijais išteptos vietos. Pradėk atsargiai vynioti siūlą viena kryptimi, vienu sluoksniu, aplink smeigtuką ir likusią uodegėlę, tuo pačiu priklijuodama vyniojamą siūlą prie kiaušinio.

REKLAMA

(Marthastewart.com nuotr.)(Marthastewart.com nuotr.)

2 žingsnis

Kai visas klijais pateptas plotas bus aplipdytas siūlu, teptuku patepk klijų nedidelėje dalyje virš jo ir vyniok toliau. Taip vyniok kol pasieksi kiaušinio pusiaują. Tada nupjauk siūlą. Ištrauk smeigtuką ir pakartok visą procesą iš pradžių, tik jau iš kito kiaušinio galo.

(Marthastewart.com nuotr.)(Marthastewart.com nuotr.)

3 žingsnis

Beliko papuošti dailųjį siūlų margutį medžiaginėmis gėlėmis, karoliukais ar juostelėmis – pasitelk fantaziją! Beje, tokiu pat principu gali pasigaminti kiaušinių, dekoruotų moheriniu arba buklė siūlu – rezultatas bus ne mažiau žavus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų