REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patriotiniams pranašams rėkiant apie originalių, lotyniškais rašmenimis užrašytų, pavardžių rašymo dokumentuose grėsmę tautinei tapatybei ir vaidilučių nekaltybei, siūlau sudaryti baigtinį pavojų sąrašą. Grėsmes reikia žinoti iš anksto, kade kovotume efektyviau.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia „w”, kurią reiktų nulupti ir nuo tualetų durų, siūlau panaikinti dar vieną neatsargiai įsileistą svetimybę – arabiškus skaitmenis, sugalvojant tautinius. Kam mums kažkokie musulmoniški Trojos arkliai? Taip ir islamą dar priimsime… Kitus pasiūlymus rašykite į komentarus. Pasitarkime ir išsaugokime etnografinį rūtų darželį jo skaistybėje.

REKLAMA

Klinikos ir beraštystės ištiktos ypatos gali rėkti apie tai, kad „kitas etapas turi būti kirilicios, finikiečių rašto ar hieroglifų įteisinimas“. Nepaisant paprastos tiesos, kad lotynų raidynas yra mūsų rašto pagrindas, kurio revizuoti niekas nesiūlo, eilinį kartą išklausysiu ir psichų sapaliones. Svarbu, kad būtų kuo ilgesnis grėsmių sąrašas ir visoms būtų galima sugalvoti tinkamus prevencinius planus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų