REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tvarka ir teisingumas“ (TT) – nepatikimi partneriai, - kartoja Seimo Darbo partijos frakcijos Seime  seniūnas Vytautas Gapšys.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo konferencijoje  V. Gapšys patvirtino anksčiau savo partijos pirmininko Viktoro Uspaskich išsakytą teiginį, kad partijos Tvarka ir teisingumas esą negalima laikyti patikima partnere. Tokį nusistatymą V. Gapšys argumentavo tuo, kad tvarkiečiai esą laužė susitarimus, vos juos sudarę. „Iškart po rinkimų, V. Uspaskicho iniciatyva, opozicinių partijų lyderių lygmenyje įvyko susitikimas, kuriame siūlėme mūsų partijoms bendradarbiauti savivaldoje“, – pasakojo darbietis.

REKLAMA

Anot V. Gapšio, susitarus tvarkiečiams, darbiečiams, Lietuvos socialdemlokratų partijai ir Krikščionių partijai buvo galima turėti daugumas daugiau nei penkiasdešimtyje savivaldybių ir visi su tuo neva sutiko. „Ir tą pačią dieną mums iš visų rajonų pasipylė skambučiai, kad Darbo partiją bandoma išstumti ir tai daro TT atstovai“, - piktinosi V. Gapšys.

Darbo partijos atstovas taip pat mėgino paaiškinti, kodėl ir kam ši jėga sutiko prisijungti nesėkmingai rinkimuose pasirodžiusią Naująją Sąjungą. Anot jo, taip siekiama „didinti savo potencialą“. Kartu jis patikino, kad Darbo partijos pavadinimas nepasikeis nei viena raide.

Daugiau – vaizdo konferencijoje:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų